Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Helios '72 D3 - HCB`92 D1
 

 

HCB`92 D-jeugd vroeg uit de veren, maar niet voor niets

Zaterdagochtend 10 december om 8 uur verzamelen bij de Braken om te vertrekken voor de wedstrijd tegen Helios’72. Keurig op tijd aangekomen in Uden is de deur van de sporthal nog dicht, niemand te zien. Snel komen de tegenstanders en moeten samen met HCB’92 wachten op het tijdslot van de Gemeente, blijkt dat deze sporthal pas een kwartier voor aanvang van een wedstrijd open gaat.

Na omgekleed te zijn kan het beginnen. HCB’92 had geen wissels dus moest verstandig spelen.
De wedstrijd gaat mooi gelijk op in de eerste helft, Tess Berkien en Waud Berkien scoren om de beurt en met rust is het 8-7 voor Helios’72. HCB’92 had veel last van de een op een verdediging en daardoor veel balverlies. In de rust legt de coach uit dat er veel vaker snel naar voren gespeeld moet worden. Dit blijkt de sleutel te zijn. Na diverse mooie break-outs van Tess en Bart Strik kon HCB’92 de tegenstander inhalen, zij hadden geen antwoord op dit spelletje. Ive van den Langenberg maakte nog een mooie goal vanaf haar stekkie op de cirkel zodat HCB’92 uiteindelijk won met 10-14.
Top gespeeld ondanks dat HCB’92 geen wissel had!

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Bart van den Langenberg
Meer nieuws HCB`92 >>>>


10-12-2016
 
 
Helios '72 D3 - HCB`92 D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)