Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Helios'72 DC1 – HCB'92 DC1  
 

 

HCB’92 C-jeugd laat tegenstander Helios`72 haar gang gaan

Zaterdagmorgen 4 februari vertrokken de meiden van HCB’92 naar Uden om een wedstrijd tegen het team van Helios’72 te spelen. Lieke van Rooij begon in de goal en HCB’92 had getost voor bal uit. De verdediging stond niet goed, er vielen veel gaten waardoor Helios’72 al snel een voorsprong had van 9 doelpunten. Ook was er veel balverlies aan de kant van HCB’92 waardoor er veel doelpunten vielen. Door positieve aanmoediging binnen het team begon het in de verdediging beter te lopen en in de aanval kon Anouk Schellekens met een mooie schijnbeweging doorgaan waarmee zij het eerste doelpunt voor HCB’92 scoorde. Ook Anouk Foolen en Veerle van Abeelen wisten het doel te vinden. De ruststand was 11-3 in het voordeel van Helios’72.

Met aanwijzingen van coach Marit Hogenboom begon HCB’92 aan de tweede helft. Er  werd goed aangepakt in de verdediging. Toch wist Helios’72 nog een paar keer het doel te vinden, maar ook Anouk Foolen wist te scoren door een wissel met onze cirkelloopster en Lieke van Rooij scoorde van afstand. HCB’92 heeft een goede tweede helft gespeeld. De eindstand was 20-8.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: Lieke van Rooij
Meer nieuws HCB`92 >>>>


05-02-2017
 
 
Helios'72 DC1 – HCB'92 DC1
 
 
 
(archief foto)

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)