Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

KPJ Beek en Donk DC1 - HCB`92 DC1
 

 

HCB`92 C-jeugd wint in Beek en Donk

De meiden van HCB’92 vertrokken zondag 22 januari zonder wisselspeelster naar KPJ Beek en Donk. Door griep konden 2 teamgenoten niet meespelen. Vol goede moed begonnen de meiden aan de wedstrijd en opende Veerle van Abeelen de score.

Beide teams waren aan elkaar gewaagd in de openingsfase en het ging gelijk op. Anouk Hermans stond goed te keepen en hield een aantal mooie schoten eruit waardoor de meiden van HCB’92 een kleine voorsprong opbouwde door doelpunten van Veerle, Anouk Schellekens en Tess Berkien. HCB’92 ging met een voorsprong van 5-7 de rust in.

In de tweede helft hadden beide teams een keeperwissel doorgevoerd. Lange tijd viel er geen enkel doelpunt ondanks de verschillende goede schotpogingen op beide goals. De wedstrijd werd nog spannend toen KPJ de stand naar 6-7 bracht maar HCB’92 bleef rustig. Door goed te blijven samenspelen werden er gaten in de verdediging van de tegenstander gecreëerd. Hierdoor kreeg Tess de ruimte om op goal te schieten en scoorde ze twee keer achter elkaar met haar harde afstandsschot. Het laatste doelpunt werd gescoord door Anouk. Het harde werken van HCB’92 werd beloond met een uiteindelijke eindstand van 7-10.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: Marit Hogenboom
Meer nieuws HCB`92 >>>>


22-01-2017
 
 
KPJ Beek en Donk DC1 - HCB`92 DC1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)