Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Olympia'89 D1 –  HCB'92 D1 
 

 

HCB’92 D-jeugd blijft in de winning mood

Zaterdag 13 mei stond de wedstrijd tegen Olympia’89 op het programma. Een veldwedstrijd en HCB’92 moest al vroeg op Sportveld Geffen zijn. Bij aankomst was het asfaltveld nog nat, het team kon er tijdens de warming-up even aan wennen. Ondanks de natte bal wist HCB’92 snel op voorsprong te komen.

Doordat de tegenstander vergat om in het midden te verdedigen wist Tess Berkien er al snel 2 in te gooien, gevolgd door een goal van Jorien Strik en wederom twee doelpunten van Tess. Dus 0-5 voorsprong. HCB’92 hield haar eigen verdediging potdicht, en de enkele ballen die op goal gegooid werden waren geen probleem voor Waud Berkien. Het lukte Olympia’89  in de eerste helft slechts eenmaal om te scoren, maar HCB’92 ging lekker door. Met de rust was het dan ook 1-9.
Na de rust kwam Olympia’89 met een andere keeper terug uit de kleedkamer en toonde een wat fellere speelwijze. HCB’92 moest zich hier even op instellen, wat niet direct lukte. De ploeg uit Heesch pikte daardoor wat goaltjes mee. Toch bleef HCB’92 in de aanval lekker doorgaan met scoren zodat de voorsprong niet echt slonk. Aan het einde wist HCB’92 dan ook de wedstrijd met een keurige 7-15 overwinning af te sluiten. Tess en Jorien moesten er meteen vandoor om nog een wedstrijd met de C te gaan spelen.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Bart van den Langenberg
Meer nieuws HCB`92 >>>>


13-05-2017
 
 
Olympia'89 D1 –  HCB'92 D1 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)