Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

PSV Handbal DC1 –  HCB'92 DC1
 

 

HCB `92 C-jeugd wint ruim van PSV

Zaterdagmiddag 26 november was het C-team te gast bij PSV Handbal in Eindhoven. In het begin van de wedstrijd stond HCB’92 al snel op achterstand. Het eerste doelpunt werd gemaakt door de tegenpartij. HCB’92 antwoordde hierop met een mooi doelpunt van Veerle Abeelen. Deze werd gevolgd door een paar rake schoten van Lieke van Rooij en Anouk Hermans. Met nog een paar tegendoelpunten was er een rusttand van 5-10 in het voordeel van HCB’92.

In de tweede helft maakte de tegenstander geen doelpunten meer doordat de verdediging van HCB’92 te sterk was. Er werden nog een paar mooie doelpunten gemaakt door Anouk Foolen vanuit de hoek en afgepakte ballen. Dit bracht de eindstand op 5-16 in het voordeel van HCB’92. Met alle winstpunten tot nu toe verzameld, staat momenteel de Boxtelse C-jeugd op een gedeelde tweede plaats in competitiestrijd.


Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Samantha Peijnenburg
Meer nieuws HCB`92 >>>>


26-11-2016
 
 
PSV Handbal DC1 –  HCB'92 DC1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)