Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tachos E2 - HCB'92 E1
 

 

HCB'92 E1 kansloos tegen Tachos E2

HCB’92 E1 begon in Waalwijk fanatiek tegen RED/RAG Tachos E2. Maar al snel werd zondag 19 maart duidelijk dat de jongens en meisjes van Tachos E2 toch echt een maatje te groot waren voor de meisjes HCB’92 E1. Ondanks dat Yasmine Steenbakkers in de eerste helft en Robi Schoenmakers in de tweede helft zelfverzekerd in de goal stonden, vlogen de ballen om hun oren.

Verdedigend werd er ook erg hard gewerkt door de meisjes van HCB’92. Een enkele keer lukte het hen om de bal te veroveren. Jara Schoenmakers kwam een paar keer door de verdediging van Tachos. Met mooie schijnbewegingen, vrij voor goal, maar de bal kwam niet langs de keeper. Ook werd zij een keer aan de arm weggetrokken, maar werd haar een shoot-out onthouden. Er werd door allemaal goed geprobeerd om het veld breed te houden, maar steeds zat Tachos ertussen en sloegen steeds de bal uit de handen van HCB’92. Met rust stond het dan ook al 11-0 voor Tachos E2.

In de tweede  helft zat HCB’92 E1 er dan ook aardig doorheen, het terugkomen om te verdedigen lukte door een aantal maar moeizaam. Toch bleven ze knokken om van die vervelende 0 af te komen. Dit lukte uiteindelijk met 2 prachtige goals van Fanni Török. 
Eindstand 24-2. 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: coach Wendy
Meer nieuws HCB`92 >>>>


19-03-2017
 
 
Tachos E2 - HCB'92 E1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)