Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taxandria  E2 – HCB'92 E1
 

 

Goede start van de wedstrijd van Meisjes HCB’92 E1

Alweer de laatste wedstijd van de zaalcompetitie. En dat tegen de nummer 2 , Taxandria E2 uit Oisterwijk. Doel van de wedstrijd voor HCB’92 was om lekker te handballen en plezier te hebben in het spelletje. Er werd fanatiek begonnen door de meiden van HCB’ 92. Jara Schoenmakers onderschepte direct de bal en ging alleen op de goal van Taxandria af en zette de 0-1 op het bord.

Dit gaf HCB’92 veel vertrouwen en ze bleven fel verdedigen, pakten goed aan, en onderschepten regelmatig de bal. Ook Taxandria bleef goed verdedigen. Met een schot door het midden kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Daarna was HCB’92 weer aan zet, Denise Steenbakkers speelde Jara mooi aan en die wist vervolgens te scoren. Taxandria vond weer een gaatje en het werd 2-2. Fanni Török liet zien dat ze zich niet zomaar aan de kant liet zetten, ging goed door en maakte vanaf de linkerkant een mooi doelpunt. Op gegeven moment was het nodig om aan de noodrem te trekken in de Boxtelse verdediging wat een shout-out opleverde voor Taxandria, hiermee werd weer de stand gelijk getrokken naar 3-3. Taxandria beging ook een overtreding, Jara nam zelf de shout-out, in eerste instantie hield de keepster deze worp maar vanuit de rebound wist Jara alsnog te scoren.  Doordat HCB’92 alweer direct daarna de bal onderschepte kon Denise vanuit een snelle aanval scoren en stond Boxtel verrassend voor met 3-5. Keepster Denya Schimmel stond geconcentreerd in de goal, wist aantal schoten te stoppen. Helaas sloeg toen de wedstrijd om,  Taxandria ging meer gas geven, en door het snellere spel kwamen er wat gaten in de verdediging van HCB’92  waardoor de spelers uit Oisterwijk vaker vrij voor goal kwamen en binnen mum van tijd  was de stand 7-5. Jara verkleinde de achterstand door zich goed los te wringen op de cirkel en de keepster verraste, maar voor rust liep Taxandria toch nog uit naar 9-6.
In de tweede helft raakte HCB’92 wat uit haar concentratie, kwam toch nog wat te kort om het goede spel vast te houden. Maar met alle kracht bleef het team hard werken.

HCB’92 probeerde in de aanval het veld breed te houden wat goed lukte en Denise maakte haar tweede doelpunt. De scheidsrechter kende in de tweede helft nog twee shout-outs toe aan HCB’92 want Taxandria maakte soms pittige overtredingen. Jara was goed op dreef en nam deze shout-outs waarbij de ene keer de keepster in de weg stond maar de andere keer was het wel raak. Robi Schoenmakers stond in tweede helft in de goal voor HCB’92. Ondanks dat ze af en toe een moeilijke bal tegenhield was Taxandria in de rebound sneller en werd er alsnog gescoord. Toen brak er een fase aan dat  HCB’92 minder fel verdedigde, en ook last had van balverlies. Taxandria maakte goed gebruik van deze momenten. Keepster Robi was kansloos en Taxandria liep uit naar 17-8. Jara maakte de laatste goal voor HCB’92. Het einde van de wedstrijd was zwaar voor HCB’92,  uiteindelijk werd de eindstand 20-9.
Helaas verloren de meiden van HCB’92 E1, maar ze hebben laten zien wat ze gegroeid zijn in dit seizoen, aan durven pakken en door durven gaan, weten elkaar ook steeds beter te vinden en vrij te lopen. Dat leverde de meiden dan ook een welverdiende traktatie op.


Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : coach Wendy
Meer nieuws HCB`92 >>>>


02-04-2017
 
 
Taxandria  E2 –  HCB'92 E1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)