Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tremeg D2 - HCB’92 D1 
 

 

HCB`92 D-jeugd  mist nog teveel kansen tegen Tremeg

Zaterdagochtend 12 november om 8.45 uur vertrok de D-jeugd van HCB`92 richting Gemert. Mooi op tijd en dus nog tijd om warm te lopen. In de zaal was tegenstander Tremeg ook hun warming-up aan het doen, ze oogden vrij jong, maar dat was nog geen reden om te denken dat er makkelijk gewonnen kon worden.Begin van de wedstrijd stond HCB’92 al snel met 0 – 2 voor, maar bij een stand van 1-3 hadden de Boxtelse spelers  korte tijd een dipje. Tremeg spelers waren misschien klein, maar ook snel en trokken de stand weer gelijk naar 5-5.  Over en weer werd er nog gescoord, met steeds een lichte voorsprong van de thuisploeg. Bij rustsignaal was er 10-8 op het scorebord af te lezen.

Na de rust kon HCB’92 helaas Tremeg niet bij houden. Steeds weer liep HCB’92 achter de feiten aan, ook al werd het spel in het tweede gedeelte van de tweede helft veel beter. De marge van vier punten van Tremeg bleef in stand, echter in de laatste minuut van de wedstrijd scoorde HCB´92 met mooie doorbraak het laatste doelpunt wat de eindstand bracht op 15-12.
Jammer voor D-jeugd van HCB’92 dat er verloren is, want er had meer ingezeten. Diverse kansen die niet benut werden, maakten uiteindelijk het verschil dat Tremeg de twee winstpunten kreeg.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Bart van den Langenberg
Meer nieuws HCB`92 >>>>


12-11-2016
 
 
Tremeg D2 - HCB’92 D1 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)