Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tremeg DA1 –  HCB'92 DA1 
 

 

Tremeg maatje te groot voor HCB’92 A-jeugd

Zondag 19 maart reisde de A-jeugd van HCB’92 af naar Gemert om daar te handballen tegen Tremeg. Aan het begin van de wedstrijd moest HCB’92 nog even de verdediging vinden, waardoor de eerste vier doelpunten voor Tremeg er gemakkelijk en snel in gingen. Anouk Foolen wist de score te openen voor HCB’92 met een mooi 1-2tje met Liza van Rooij.

Het tweede doelpunt viel snel doordat Liza zich mooi vrijspeelde op de cirkel.  Anouk Schellekens wist de 5-3 te scoren door een mooi afstandsschot. De Boxtelse verdediging stond nog steeds niet goed waardoor Tremeg weer een aantal keer kon scoren. Veerle van Abeelen kreeg een penalty mee, die werd benut door Liza van Rooij. Anouk Foolen wist voor de rust ook nog het doel te vinden doordat ze de bal goed onderschepte en een break out liep. Ruststand 15-5 in het voordeel van Tremeg.
HCB’92 begon de tweede helft sterk en wist de eerste twee doelpunten te maken. Anouk Foolen met een mooi afstandsschot en Veerle die mooi doorstartte op de cirkel en de bal goed aangespeeld kreeg door Lindy van Haaren. Na een aantal doelpunten van Tremeg door het niet op tijd terug zijn in de verdediging van HCB’92, wist Gitte Vanhout vanuit haar favoriete hoekje twee keer te scoren.  Door weer goed doorgaan op de verdediging van Tremeg, kreeg Veerle wederom een penalty mee, deze werd benut door Anouk Foolen. Het dertiende doelpunt voor HCB’92 werd gemaakt door Bruni van de Biggelaar, nadat Manon Vriens een gat voor haar trok. Na een goed blok in de verdediging door Bruni van de Biggelaar, kon Manon Foolen een break-out aanspelen naar Anouk Foolen en zij wist te scoren. Het laatste doelpunt voor HCB’92, een penalty, werd gemaakt door Liza.
In de tweede helft stond de verdediging van HCB’92 sterker, door goed te praten en aan te sluiten, toch was Tremeg een maatje te groot en werd de eindstand  30-15.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: Liza van Rooij
Meer nieuws HCB`92 >>>>


19-03-2017
 
 
Tremeg DA1 –  HCB'92 DA1 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)