Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tremeg DA1 - HCB’92 DA1 
 

 

A jeugd HCB’92 speelt fijne wedstrijd tegen Tremeg DA1 

A-jeugd HCB´92 ging op deze druilige zondag 13 november ook op bezoek bij Tremeg in Gemert, net als D-en C-jeugd een dag eerder. HCB´92 startte uitstekend en het was dan ook Gitte Vanhout die de eerste goal maakte van de wedstrijd. Meteen erna kwamen er 3 tegengoals door snelle aanvallen. Daarna was het Veerle van Abeelen die goed vrij liep op de cirkel en gezien werd waardoor ze haar doelpuntje meepikte. Tremeg was er iedere keer snel uit en konden zo snelle aanvallen opzetten en scoren. Ook speelden de thuisploeg hun hoekposities vrij door onverwachts een contrabal te spelen. Aan de andere kant van het veld kon Gitte ook vanuit de hoek de keepster van Tremeg passeren. HCB´92 ging de rust in met een 8-3 achterstand.

De tweede helft begon goed met Veerle in de goal, want HCB´92 kreeg een penalty tegen en ze stopte de zeven meterworp. Cirkelloopster Liza van Rooij zocht de juiste posities in het spel op, ze was aanspeelbaar en opende hiermee de tweede helft. Na weer een paar snelle aanvallen van Tremeg, was het weer Liza die scoorde vanuit een afketsende bal op de paal. Het balverlies aan de kant van HCB´92 werd afgestraft door de tegenstanders, die door break-outs verder uitliepen. In de aanval deelde de scheidsrechter een aantal penalty´s uit want de verdediging van Tremeg moest af en toe aan noodrem trekken om HCB´92 tegen te houden. Nadat een paar penalty’s door verschillende personen genomen geen doelpunt opleverde, wist Manon Foolen haar penalty te benutten. Tremeg had in de verdediging nog een paar keer meer geen antwoord op de aanval van HCB´92. Zo kwam Gitte er nog een keer met een schijnbeweging door, waardoor de eindstand 19-7 voor Tremeg werd.

Ondanks dat HCB´92 verloren heeft, gingen ze met een goed gevoel van het veld. Er waren in deze  wedstrijd al meer kansen om te scoren, maar niet goed afgerond. Dat kwam ook doordat er in de tweede helft een goede keepster bij Tremeg onder de lat stond. HCB´92 moet nog extra aandacht geven aan elkaar helpen in de verdediging, meer aansluiten en op tijd uitstappen. Na de wedstrijd kregen de Boxtelse meisjes ook nog een tip van de scheidsrechter om niet met de bal in de hand te  wachten totdat de scheidsrechter fluit, want dan telt het als 3 seconden. “Je moet altijd proberen weg te draaien”, zei hij.


Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Manon Foolen
Meer nieuws HCB`92 >>>>


13-11-2016
 
 
Tremeg DA1 - HCB’92 DA1 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)