Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tremeg DC2 –  HCB'92 DC 1  
 

 

Winst en verlies voor C-jeugd HCB’92

Op vrijdagavond 12 mei , moest HCB’92 haar eerste wedstrijd buiten van dit seizoen spelen, in Gemert tegen Tremeg. Anouk Foolen begon in de goal. De verdediging van Tremeg gaf HCB’92 veel ruimte waar- door Veerle van Abeelen en Tess Berkien al snel het doel wisten te vinden. Demi van den Aker maakte vanuit de hoek een goal. In de verdediging van HCB’92 werd niet fel verdedigd, maar toch wisten ze de ruststand op 4-9 houden, door doelpunten van Lieke van Rooij, Veerle en Tess.
 De tweede helft begon met Veerle in de goal. De verdediging stond beter en er werd goed aangepakt en aangesloten, waardoor Tremeg in de tweede helft nog maar één keer wist te scoren.
Ook in de aanval wist HCB’92 het doel te vinden. Anouk Foolen was een paar keer zelf goed door-gegaan en ook door een wisseltje tussen Lieke en haarzelf wisten zij nog een aantal keer te scoren. De cirkelspeelster, Demi, had een paar keer goed een gat getrokken waardoor Anouk Hermans door kon gaan. Eindstand: 18-5.

16 uur na de vorige wedstrijd, stonden de meisjes C in Best alweer aan de start voor hun wedstrijd tegen Aristos. Lieke van Rooij begon bij HCB’92 in de goal. De C-jeugd uit Boxtel begonnen de wedstrijd positief met een 0-1 voorsprong, gemaakt door Veerle van Abeelen. Al snel kwam Aristos  een paar keer door de verdediging vanwege het niet goed aansluiten van HCB’92. Door nog een paar doelpunten van Anouk Foolen en Veerle kwam HCB’92 voor rust op 7 doelpunten uit. Ruststand: 12-7
In de rust gaf coach Marit Hogenboom nog wat tips voor zowel de verdediging en aanval, in de verdediging niet te ver uitstappen en in de aanval zorgen dat je in beweging blijft. Mede door deze goede tips begon HCB’92 beter aan de tweede helft. De verdediging stond beter, maar in de aanval kwam HCB’92 niet door de verdediging van Aristos. Er vielen aan beide kanten nog wat doelpunten. Jorien Strik kwam erg mooi ingestart vanuit de hoek en wist vrij te komen op de cirkel. Er is gescoord door Lieke, Veerle, Jorien, en door de drie Anouken, Anouk Hermans, Anouk Foolen en Anouk Schellekens . De eindstand werd uiteindelijk 27-13.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: Anouk Schellekens en Lieke van Rooij
Meer nieuws HCB`92 >>>>


13-05-2017
 
 
Tremeg DC2 –  HCB'92 DC 1  
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)