Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Zephyr D1 - HCB`92 D1
 

 

HCB`92 D-jeugd verliest van Schijndel

HCB`92 D-jeugd ging zondagmorgen 5 februari naar sporthal in Schijndel voor hun wedstrijd tegen vereniging Zephyr.Eerder dit seizoen had HCB’92 de wedstrijd verloren met een klein verschil. Dus deze return moest beter aflopen. HCB’92 startte de wedstrijd goed en hield de verdediging keurig gesloten. Maar scoren aan de andere kant wilde niet lukken door het goede keeperswerk van Schijndelse keeper. Na 10 minuten spelen was de stand nog steeds 0-0. Toen vond Bart Strik een gaatje en met een keurig afgeronde bal opende hij de score. Niet veel later kwam Zephyr langszij. Anouk Hermans kon vervolgens HCB’92 weer op voorsprong zetten door de verdediging heen op het verkeerde been te zetten. De thuisploeg maakte weer gelijk en hierna was het weer de beurt aan HCB’92, Tess Berkien  zette de 2-3 op het scorebord, tevens ook de ruststand.

De tweede helft begon de tegenstander met een andere keeper, zijn voorganger van de eerste helft was heel goed dus hoopte HCB’92 op een mindere. Helaas was dit niet het geval , meerdere malen kwamen spelers van HCB’92 vrij voor de keeper maar hij pakte alles. Slechte eenmaal moest hij een tegengoal incasseren, Bart lukt het als enige om hem te passeren. Zephyr wist uiteindelijk vaker te scoren dan HCB’92, de eindstand werd 6-4. Het was voor alle aanwezigen, spelers en supporters, een heel leuke vriendschappelijke wedstrijd en helaas voor HCB’92 deze keer weer niet kunnen winnen.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Bart van den Langenberg
Meer nieuws HCB`92 >>>>


05-02-2017
 
 
Zephyr D1 - HCB`92 D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)