Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

De rolstoelhandbal HCB'92
 

 

De rolstoelers van HCB'92 hebben in oktober een druk programma...

Zaterdag 1 oktober is het rolstoelteam van HCB'92 afgereisd naar Kwintsheul, thuishaven van handbalvereniging Quintus, om daar aan het toernooi mee te doen. Organiserende vereniging had er een waar feest van gemaakt met een prijsuitreiking en een buffetje achteraf, er werd zelfs een loting gehouden waarbij een shirt van speelster Yvette Broch van het Nederlands team werd verloot. Dit alles ter ere van het 1 jarig bestaan van Quintus rolstoelteam en ook om de rolstoelhandbalsport onder de aandacht te brengen. HCB'92 kon niet met een volledig team deelnemen maar met 7 spelers werd er leuk meegedaan. De andere verenigingen SEW en CSV uit Noord-Holland waren ook weer van de partij. Alle wedstrijden werden verloren door HCB'92 maar wel met minimale cijfers, bij 2 wedstrijden van de 4 was het kort voor tijd gelijk, maar wist de tegenstander toch nog het winnende doelpunt te scoren. In een half jaar tijd heeft de Boxtelse ploeg al veel bijgeleerd en is het niveau verschil met de andere teams al aardig bijgehaald.

15 oktober zullen enkele teamleden afreizen naar Castricum om deel te nemen aan een kwalificatietraining om geselecteerd te worden voor het team wat voor Nederland uitkomt op EK in Zweden wat in december plaatsvindt.

23 oktober aanstaande is HCB'92 weer gastheer om het toernooi te organiseren, op eigen bodem in Sportcomplex De Braken wordt tussen 11:00-16.30uur weer gezellige partijtjes gespeeld.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur Helen Brekelmans
Meer nieuws HCB`92 >>>>


01-10-2016
 
 
De rolstoelhandbal HCB'92
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)