Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Rolstoelhandbalteam HCB’92
 

 

Geslaagd thuistoernooi rolstoelhandbalteam HCB’92

Het rolstoelteam van HCB’92 was afgelopen zondag weer gastheer in de Braken om een gezellige dag te organiseren voor alle deelnemende verenigingen van Nederland. Ondanks het schitterende weer waarbij iedereen het liefst buiten zou willen zijn, werd er door een vijftig tal spelers in sporthal de Braken een rolstoelhandbaltoernooi gespeeld.

Onderling was er veel plezier, en allen gretig om van de ander te winnen. Alle spelers van HCB´92 waren present en deze dag werd er met twee teams meegedaan. Het samenspel van HCB´92 is inmiddels wel gelijkwaardig aan sommige andere clubs, echter in de afronding wilde het maar niet lukken en heeft HCB’92 nog een slag te maken. Deze dag die ’s ochtends om 10uur aanving en om 17.00uur volgens schema eindigde had als dagwinnaar het team uit Castricum, CSV. HCB’92 kwam niet verder dan de vierde en vijfde plaats. Over twee weken kunnen de teams van Nederland weer hun krachten meten in Limburg want dan staat het volgende toernooi op de agenda.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur Hèlen Berkelmans
Meer nieuws HCB`92 >>>>


09-04-2017
 
 
Rolstoelhandbalteam HCB’92
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)