Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 rolstoelteam in Kwintsheul!
 

 

HCB'92 rolstoelteam mooie prestatie geleverd in Kwintsheul!

Op carnavalszaterdag 25 februari was het rolstoelteam uitgenodigd door vereniging Quintus om weer een dagje te komen rolstoelhandballen, samen met andere verenigingen.CSV uit Castricum, ook altijd present, namen die dag afscheid van een teamlid en vanwege dit verdrietige feit deden ze onverwachts niet mee. Om toch vast te houden aan het wedstrijdschema was er een gelegenheidsteam samengesteld door de organisatie.  HCB'92 was met een 7-koppige formatie en met vaste kern van supporters richting het Noorden van het land gereden.

De eerste wedstrijd was tegen het gelegenheidsteam en daarvan werd verloren. Ondanks dit verlies was HCB'92 toch goed gemutst over hun prestatie, uiteindelijk had HCB'92 de meeste doelkansen gekregen, alleen in de afronding werd er verzaakt. Dat moest beter in de daaropvolgende wedstrijd(en). Bij afwezigheid van coach Cor Hogenboom kwamen de juiste tips van Charles Korthout, man van speelster Agnes. Hij bleek een waardevolle stand-in. De 2de, 3de en 4de wedstrijd werden winnend afgesloten, iedere wedstrijd ging het samenspel beter en werd er met groter doelverschil gewonnen. Anita van Rooij had na 2 partijtjes van plaats gewisseld met keeper Martin van Nunen en hield de goal heel goed schoon, ze was bijna niet te passeren wat enige frustratie gaf bij de tegenstanders. Zelfs een strafbal hield ze eruit. Jeugdlid Liza van Rooij had aangeboden om mee te gaan als wissel, en ook zij viel goed in. Jarno van Wanrooij, Henri vd Heijden en Hèlen Berkelmans en bovengenoemden hadden een hele leuke dag beleefd. Nadien werd er door alle teams samen gegeten.

Onder het genot van een heerlijk Chinees buffet volgde de bekendmaking wie de dagwinnaar was geworden. Er wordt bij rolstoelhandbal nog niet in competitieverband gespeeld, gezelligheid staat voorop, maar toch is het leuk om te weten op welke plaats een team is geëindigd. Het gelegenheidsteam bleek voor andere teams een maatje te groot, want uiteindelijk wonnen ze alle wedstrijden. Als 2de werd de naam van HCB'92 afgeroepen!! Dit smaakt naar meer.....eerstvolgende rolstoelhandbaltoernooi is op 9 april aanstaande in Sportcomplex de Braken, met als organiserende vereniging HCB'92.

Programma HCB '92  4-5 mrt 2017:
04 maart(uitwedstrijd Someren)
Handbal Someren DC1 - HCB'92 DC1 09.00uur   
04 maart(uitwedstrijd Boekel)  
Habo'95 D3  - HCB'92 D1       10:55uur
04 maart(uitwedstrijd Eindhoven)  
ESZV Oktopus DS2 - HCB'92 DS1 18:30uur
05 maart(uitwedstrijd Best)      
Aristos DA1  - HCB'92 DA1 11:30uur
05 maart(uitwedstrijd Breda)      
United Breda E2 - HCB'92 E1    15:45uur


Auteur: Hèlen Berkelmans
Meer nieuws HCB`92 >>>>


25-02-2017
 
 
HCB'92 rolstoelteam in Kwintsheul!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)