Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 DS2 –  Bouwcenter HVW DS3
 

 

Off-day voor HCB`92 DS2

Deze wedstrijd stond veldspeelster Danielle Troeijen in de goal vanwege afwezigheid van keepster Mary Swinkels. Door onverklaarbare redenen was het tweede damesteam in slechte doen. Danielle deed haar uiterste best om de fouten van haar teamgenoten te corrigeren maar helaas kwamen er heel veel goed geplaatste ballen op haar goal af die onhoudbaar waren.

In de eerste helft liep Bouwcenter Centen HVW snel uit. De opbouwers uit Wanroij waren erg sterk van afstand. HCB’92 wist 5 doelpunten te maken. Hèlen Berkelmans tekende voor de eerste twee vanuit de linkerhoek en ook Janneke Eijkemans scoorde vanuit de hoek. Inge Brom schoot vanuit het midden hoog in de kruising en Kim van Opzeeland benutte een penalty door subtiel de bal met een lobje over de keepster te gooien. De verdediging van HCB’92 is vaak een sterk wapen, echter deze wedstrijd leek het wel een gatenkaas, er werd niet samengewerkt en onvoldoende aangesloten, hierdoor waren er veel gaten waar de tegenstander dankbaar gebruik van maakte. De ruststand was 5-12.

In de tweede helft overliep HVW  de gastvrouwen. Met hun snelle uitbraken werd het puntenverschil steeds groter. Ondanks de afspraken van HCB’92 om elkaar betere rugdekking in de verdediging te geven kwam daar weinig van terecht. De topscoorster van HVW werd door Miranda van Engelshoven en Manon Vriens goed uitgeschakeld door mandekking maar de speelsters uit Wanroij hadden meer ijzers in het vuur. HCB’92 had in haar aanval geen enkele creatieve ingevingen om HVW te verrassen. Alleen door de oktoberwissel een paar keer toe te passen kon Miranda nog twee keer scoren en de laatste treffer voor HCB’92 werd door Hèlen gemaakt.
Scheidsrechter Henri van der Heijden, na lange tijd van afwezigheid gelukkig weer inzetbaar voor HCB’92, floot de wedstrijd af bij een eindstand van 8-25.


Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: Kim van Opzeeland
Meer nieuws HCB`92 >>>>


15-01-2017
 
 
HCB'92 DS2 –  Bouwcenter HVW DS3

 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)