Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 DS2 - Habo'95 DS3  
 

 

Koploper maatje te groot voor HCB`92 DS2

Op zondag 18 december laatste competitiedag van 2016 haden de HCB`92 ames 2 een thuiswedstrijd tegen huidige koploper uit de poule,  Habo ’95 uit Boekel. HCB’92 maakte het openingsdoelpunt. Hèlen Berkelmans zette een sper in linkerhoek, zodat Mandy van Abeelen er om heen kon en scoorde. Vervolgens scoordeHabo’95 tweemaal, maar Mandy wist de score op gelijke hoogte te brengen door middel van een afstandsschot. Ook Inge Brom verraste de keepster door middel van een krachtig onderhandsschot. De stand was inmiddels 3-3. Helaas braken de snelle aanvallen en de afstandsschoten HCB’92 op, ondanks dat debutant Anke van Grinsven toch vaak in de break-outs wist terug te sprinten om haar keepster te assisteren. Met een stand van 3-11 in het voordeel van Habo’95 klonk het rustsignaal.

Na een goede peptalk van invalcoach Mirjam van Weert (waarvoor dank!), ging HCB’92 er weer volledig voor. Ondanks het harde werken van het hele Boxtelse team was er duidelijk niveauverschil.  Na twee doelpunten van Habo’95 was er weer een kans voor de thuisploeg. Door te blijven bewegen in de aanval wist Mandy het vierde doelpunt aan de kant van HCB’92 te maken. Bij de stand van 4-14 kreeg Hèlen een penalty mee. Susan van den Berg nam deze penalty, maar die werd helaas gestopt door de keepster. Het vijfde doelpunt was voor rekening van Inge die vanuit een 9-meter via de paal het net wist te vinden. Bij een stand van 5-15 kreeg HCB’92 wederom de kans om te scoren vanuit een penalty. Helaas wist de Boekelse goalie ook de stuitbal van Daniëlle Troeijen te stoppen. Maar wat die keepster kan, kan onze keepster, Mary Swinkels ook! Bij een stand van 5-19 gooide Habo’95 de bal zo in de handen van Mary, die zo de slecht ingeschoten 7-meter wist te stoppen. Dit gaf HCB’92 een extra zetje waarna Hèlen wist te scoren na een mooie passeer beweging in de linker hoek. Ook het laatste doelpunt van de wedstrijd werd op deze wijze door Hèlen gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde met een stand van 7-21.
Dames 2 kijkt terug op een sportieve eerste helft van het seizoen, waarin het team ontzettend is gegroeid!

Bron : www.HCB `92.nl

Auteur: Marianne Stoesser

Meer nieuws HCB`92 >>>>


18-12-2016
 
 
HCB'92 DS2 - Habo'95 DS3
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)