Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 - DS2 - Helios’72 DS2
 

 

HCB`92 dames 2 lopen punten mis  

Helios’72 uit Uden kwam zondag 6 november met haar tweede damesteam op bezoek in sporthal de Braken om tegen Dames 2 van HCB’92 te spelen. Helios’72 maakte het eerste doelpunt van de wedstrijd vanuit de rechteropbouw.  Mandy van Abeelen antwoordde met een doelpunt vanuit de hoek en Hèlen Berkelmans  liep vrij op de cirkel en scoorde. Mandy scoorde vanuit de muur bij een negen meter worp. Daarna maakte Helios’72 drie doelpunten, wat de ruststand op 3-4 bracht.

Ondanks een goede eerste helft moest er in de pauze onderling wat besproken worden om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Dat had baat want HCB’92 begon sterk in het begin van de tweede helft. HCB’92 scoorde vrij snel  twee keer achter elkaar. Eerst Mandy vanaf afstand en daarna Hèlen op de cirkel. HCB’92 kreeg een snelle aanval tegen en de stand was weer gelijk 6-6. Kim van Opzeeland scoorde vanuit de opbouwpositie. Door balonderscheppingen had Helios’72 de mogelijkheid om verschillende break-outs te lopen, deze werden verzilverd waardoor de stand 7-9 werd. Gitte Vanhout maakte een mooi doelpunt vanuit de hoekpositie. Het bleef spannend tot de laatste minuut, de mogelijkheid om gelijk te komen liet HCB’92 lopen en de bezoekers waren wel trefzeker  waardoor er een  eindstand van  8-10 op het scorebord stond.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur:  Kim van Opzeeland
Meer nieuws HCB`92 >>>>


06-11-2016
 
 
HCB`92 - DS2 - Helios’72 DS2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)