Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DS2 - Lido DS2
 

 

HCB`92 dames 2 verliest haar eerste wedstrijd tegen Lido

HCB’92 dames 2 ontving zondag 2 oktober het tweede damesteam van Lido/De Vlinders  voor de eerste wedstrijd van het zaalseizoen in thuishaven De Braken. HCB’92 werd met een nieuwe formatie het veld ingestuurd om de eerste punten in de wacht te slepen.

Met dit voornemen in het achterhoofd begonnen de HCB-dames aan de wedstrijd. Deze gedachte konden ze niet omzetten in een vliegende start. Ondanks diverse pogingen op goal door Boxtelse zijde kwam Lido/De Vlinders op voorsprong door twee keer van afstand te scoren. Het was vervolgens Mandy van Abeelen die het eerste doelpunt voor HCB’92 wist te maken. De speelsters uit Leende hadden goede schoten in huis, waarvan ze ook veelvuldig gebruik maakten. Ondanks dat niet alle schoten doelpunten opleverden, wist Lido/De Vlinders de stand op 1-4 te brengen. Hèlen Berkelmans wist vervolgens een break-out af te sluiten met een doelpunt. Na wederom een afstandsschot van een speelsters van Lido/De Vlinders was het Gitte Vanhout die twee maal het net wist te vinden door schoten vanuit de hoek en vanaf cirkelpositie. Door dit goede spel van HCB’92 kwam terug in de wedstrijd bij een stand van 4-5. Door een afstandsschot van Mandy en een mooie actie van Gitte vanuit de hoek kwamen de Boxtelse dames op voorsprong: 6-5. Doordat Lido/De Vlinders in de allerlaatste minuut van eerste helft nog vanuit de linkerhoek scoorde, kwam de ruststand op 6-6.

Na de rustpauze wilde HCB’92 verder gaan zoals ze tegen het einde van eerste helft speelde. Alle goede voornemens van HCB’92 ten spijt, want de dames van Lido/De Vlinders kregen vleugels aan het begin van de tweede helft. Ze wisten vijf keer achter elkaar te scoren door enkele afstandsschoten, een 7-meterworp en goed samenspel. Deze reeks bracht de stand op 6-11 en werd uiteindelijk een halt toegeroepen door een afstandsschot van de gastvrouwen. Toch was het wederom Lido/De Vlinders die wist te scoren van afstand. Kim Terborg deed namens HCB’92 iets terug. Ze wist een 7-meterworp doeltreffend af te ronden, waardoor ze de stand op 8-12 bracht. Lido/De Vlinders liet HCB’92 niet dichterbij komen, nog tweemaal werd de score vergroot. HCB’92 kreeg nog 1 mogelijkheid om te scoren waardoor de eindstand 9-14 werd.

Coach Kees van Veen was na afloop zeer te spreken over zijn team ondanks het verlies. Op komende trainingen zal gewerkt worden aan punten die verbeterd kunnen worden maar belangrijkste doel is dat er een nieuw hecht team ontstaat en dan komen de winstpunten vanzelf. Volgende week zaterdag heeft Dames 2 een nieuwe kans om de eerste punten van het zaalseizoen in de wacht te slepen.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: Daniëlle Troeijen
Meer nieuws HCB`92 >>>>


02-10-2016
 
 
HCB`92 DS2 - Lido DS2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)