Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 DS2 - Tremeg DS2
 

 

HCB`92 DS2 komt tekort tegen Tremeg

HCB’92 DS2 moest het zondag 29 januari in eigen huis opnemen tegen de dames van Tremeg. De vorige wedstrijd in Gemert was met een groot verschil verloren dus HCB’92 had zich voorgenomen het deze wedstrijd zeker beter te doen.

HCB’92 startte de wedstrijd goed en vrij snel opende Hèlen Berkelmans de score door vrij op de cirkel af te ronden na een goede aanspeelbal van Ellen Persoons. Hierna was Tremeg degene die vanuit de opbouw wist te scoren en daarmee de stand op gelijke hoogte bracht. In de Boxtelse verdediging moest er veel gestuurd worden door enkele routiniers maar het stond als een huis en Tremeg kon de aanvallen niet goed afronden. Na twintig minuten spelen stond er nog maar 2-2 op het scorebord. Daarna begon HCB’92 afspeelfouten te maken. De gasten profiteerden hiervan, de snelle uitbraken werden steeds doeltreffend afgesloten. De teams gingen met een stand van 3-5 de rust in.

Na de pauze verkleinde Hèlen de marge door wederom vanaf de cirkel te scoren. In de verdediging moesten de dames van HCB’92 steeds vaker aan de noodrem trekken wat resulteerden in penalty’s die de dames uit Gemert keer op keer wisten te verzilveren. Invalspeelster Bruni vd Biggelaar bracht met een mooi afstandsschot de stand op 6-8, waarna er bij HCB’92 een tijdstraf werd opgelegd door foutief verdedigen. Tremeg, had een neus voor de momenten waarop er iets te halen viel en gebruikte ook deze gelegenheid  om tweemaal vanuit de opbouw de Boxtelse goalie te passeren, en zodoende uitliep naar een tussenstand van 6-10. Susan van den Berg kreeg nog een kans om te scoren vanaf de cirkel, maar HCB’92 bleef achter de feiten aanlopen en kon de kracht niet meer opbrengen om aansluiting te maken. In de slotfase van de wedstrijd werd er door doelvrouw Mary Swinkels nog een penalty gestopt, maar de overwinning ging duidelijk naar Tremeg met een eindstand van 8-12.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: Ellen Persoons
Meer nieuws HCB`92 >>>>


29-01-2017
 
 
HCB'92 DS2 - Tremeg DS2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)