Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lido DS2 - HCB`92 DS2
 

 

HCB`92 DS2 opent 2017 met pijnlijke nederlaag

Het tweede damesteam van  HCB ’92 heeft zondag  8 januari in Heeze een pijnlijke nederlaag  geleden. Thuisclub Lido, doorgaans van dezelfde sterkte als HCB’92 bleef de hele wedstrijd de bovenliggende ploeg.

Lido ging voortvarend van start met twee mooie aanvallen. Niet lang daarna wist Mandy van Abeelen door een mooie wissel te scoren en doordat Hèlen Berkelmans een blok te zette op de hoekspeelster wist Mandy de stand op gelijke hoogte te brengen. De Boxtelse handbalsters speelden gedreven, en met een onverwacht schot van Susan Ruijs verraste ze de keepster van Lido, de bal belandde mooi in de rechterbovenhoek van de goal. Balverlies leidde er echter tot de gelijkmaker van Lido. Hèlen startte op tijd weg voor een break en werd goed aangespeeld en scoorde weer een punt  voor HCB’92. De hele eerste helft van deze spannende wedstrijd bleef gelijk op gaan. Hèlen scoorde vanuit de hoek de 6-6 maar net voor rust kon ook Lido nog het net vinden en werd de stand 7 -6.

Ook na de rust was het duel tussen HCB’92 en Lido spannend. In de beginfase was er opnieuw een hoofdrol voor Mandy van Abeelen. Hèlen creëerde ruimte en Mandy kwam langszij. Maar de snelle tegenaanval die volgde verraste de Boxtelse defensie. Onze gastspeelster Manon Vriens scoorde vanuit de diepe rechterhoek een prachtige doelpunt en trok de stand weer gelijk. Lido kwam later terug met een break-out. Door meer druk te leggen op de verdediging van Lido kwam Marianne Stoesser vrij op de cirkel en scoorde. Helaas werd het doelpunt afgekeurd. Tot aan het einde bleef het spel op en neer gaan. Lido kwam licht in het voordeel doordat ze een gaatje hadden geslagen. De gastvrouwen bleven scoren en liepen uit naar 15 -12. Alleen Inge Brom kon nog iets terugdoen en bepaalde de eindstand op 15 -13.


Bron : www.HCB `92.nl
Auteur:  Mary Swinkels
Meer nieuws HCB`92 >>>>


08-01-2017
 
 
Lido DS2 - HCB`92 DS2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)