Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HVW DS2 – HCB’92 DS1
 

 

HCB ‘92 DS1 laat de winst in het voordeel zijn van HVM DS2

Zondag 21 januari stond er een pittige wedstrijd op het programma voor dames 1 van HCB’92. Een wedstrijd tegen HVM, die op dit moment als vierde stond. HCB’92 moest vanaf het begin de verdediging dichthouden, om de dames van HVM niet te laten passeren. Helaas moesten de Boxtelse dames nog een beetje wakker worden en de verdediging moest echt nog opgezet worden. Regelmatig werd er goed uitgestapt, maar was HCB’92 te langzaam terug, waar HVM van profiteerde. Diverse doelpunten vielen er voor de tegenpartij en zij wisten flink uit te lopen, door snelle aanvallen op te zetten, waar de uitploeg even geen antwoord op had. In de eerste helft werden diverse aanvallen op gezet door HCB’92, maar de afronding werd niet netjes gedaan, waardoor meerdere ballen op de keeper van de tegenpartij gingen. Gelukkig wisten Miranda van Engelshoven en Annemarie Sens de nul van het scorebord te halen, wat resulteerde in een ruststand van 9-3 in het voordeel van de dames uit Wanrooij.

Coach Mirjam van Weert gaf het team in rust wat inzichten en gaf aan waar de mogelijke gaten zaten. Advies was alert zijn op balverlies en rustig iets opzetten, zodat er kansen ontstaan. HCB’92 moest vol blijven houden in de verdediging en er samen hard voor gaan werken. Vol vertrouwen gingen de dames het veld weer op.

In de tweede helft bleef de 3 lang op het scorebord staan aan de zijde van de dames van HCB’92. Helaas werd er door de tegenpartij wel weer meerdere malen gescoord waardoor de stand snel op 13-3 stond in het voordeel van HVM. Op een gegeven moment leek het advies van de coach te vallen en werd er door het team goed ingestart en wisten zij kansen beter te benutten.  Er was in de tweede helft mooi samenspel te zien en de Boxtelse dames wisten elkaar goed te vinden. Diverse doelpunten vielen er nu ook voor de dames van HCB’92. Bettine de Kok wist zich goed vrij te spelen in de linkerhoek, waar zij door Miranda van Engelshoven werd aangespeeld en wist te scoren. Annemarie Sens kon vanuit een vrije worp scoren en Inge van Drunen wist door een snelle aanval ook de keeper te passeren. Na een doelpunt van de tegenpartij wist HCB’92 weer meerdere keren het doel te vinden. Door goed instarten van Annemarie Sens, waar de tegenpartij op reageerde, wist Mandy van Abeelen de bal op de cirkel te ontvangen en te scoren. De 14-8 werd door Nonja Vanhout gescoord, nadat ze de bal van Annemarie Sens kreeg teruggespeeld. De dames van Wanrooij lieten dit niet zomaar gebeuren en kwamen hier met meerdere snelle aanvallen op terug. De einstand werd uiteindelijk 19-10 in het voordeel van Bouwcenter Centen HVM. De laatste twee doelpunten van HCB’92 werden gescoord door Miranda van Engelshoven en Annemarie Sens.

Bijgaand de uitslagen, programma en de verslagen.

Programma 20-22 januari

20 januari
Tremeg DC2 – HCB’92 DC1 18-16

21 januari
Zephyr / HCB’92 HC1 – Jupter’75 HC2 13-10
EMM / Olympus DS1 – HCB’92 DA1 28-12
HVW DS2 – HCB’92 DS1 19-10

Programma 27-28 januari
27 januari (thuiswedstrijd De Braken, Boxtel)
HCB’92 E1 – Handbal Someren E1 09.05 uur

HCB’92 DC1 – Lido DC1 10.10 uur

28 januari (thuiswedstrijden De Braken, Boxtel)
HCB’92 DA1 – Handbal Someren DA1 09.15 uur
HCB’92 DS1 – Lido DS1 10.40 uur
HCB’92 DS2 – KPJD DS1 12.10 uur

28 januari (thuiswedstrijd De Dioscuren, Schijndel)
Zephyr / HCB’92 HC1 – Delta Sport HC1 09.55 uurBron : www.HCB `92.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


20-01-2018
 
 
HVW DS2 – HCB’92 DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)