Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Habo’95 DA1 – HCB’92 DA1
 

 

HCB’92 DA1 ondanks verlies goede wedstrijd tegen Habo’95 DA1

HCB’92 begon zondag 25 februari aan de wedstrijd met maar één wissel door ziekte en blessures. De eerste twee doelpunten waren voor Habo’95 voordat Gitte Vanhout het eerste doelpunt voor HCB’92 op het scorebord wist te zetten. Ook het tweede doelpunt kwam op de naam van Gitte Vanhout die met een mooi lobje de keepster wist te passeren.

HCB’92 was in de beginfase van de wedstrijd nog zoekende naar hoe ze de verdediging neer moesten zetten waardoor Habo een aantal keer kon scoren.
Liza van Rooij wist het derde doelpunt voor HCB’92 te maken door een mooi laag afstandsschot af te vuren richting de keeper. Anouk Schellekens wist met twee mooie afstandsschoten het doel te vinden, stand 12-5. Bruni van den Biggelaar en Gitte Vanhout wisten beide nog het doel te vinden in de eerste helft van de wedstrijd waardoor de ruststand 18-9 was.

HCB’92 opende de tweede helft met een mooie goal van Bruni van den Biggelaar, die vanuit een 9-meter kon scoren. Bij de Boxtelse dames verliep de tweede helft minder soepel dan de eerste helft waardoor er minder gescoord werd in de aanval.Habo’95 ging in de slotfase van de wedstrijd een extra speler toevoegen in de aanval waardoor er geen keepster in de goal stond. Bruni van den Biggelaar zag dit goed en gooide, over alle spelers heen, de bal in de goal. Keepster Manon Foolen kon in de laatste minuut nog een Tess Wester goaltje maken, eindstand 32-12. Ondanks het verlies heeft de a-jeugd van HCB’92 een goede wedstrijd laten zien en gingen ze met een positief gevoel naar huis.

Bron : www.HCB `92.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


25-02-2018
 
 
Habo’95 DA1 – HCB’92 DA1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)