Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Habo'95 E1 – HCB’92 E1
 

 

Wederom winst voor HCB’92 E1

De meisjes van HCB’92 E1 stonden zaterdag 24 maart te stuiteren om aan de uitwedstrijd tegen HABO’95 E1 te beginnen.  Ze gingen ook meteen goed start. Binnen 3 minuten was het 0-3 in het voordeel van HCB’92, door mooie goals van Danielle, Jara en Denya.

HABO’95 was niet van plan om zich zomaar over te geven en kwamen terug tot 2-3. De verdediging van HCB’92 was vandaag niet zo sterk als de afgelopen paar weken, er werd veel ruimte weggegeven, zeker op de cirkel. De Boxtelse dames bleven wel hard werken, er werd onderling wel gestuurd en dat leidde toch tot mooie onderscheppingen. HABO’95 verdedigde ook fanatiek en maakte het HCB’92 lastig. Het duurde zeker 5 minuten voor er weer gescoord werd. Maar vanaf toen liep de samenwerking tussen de meisjes van HCB’92 als een trein en konden ze door snel rondspelen en instartte zonder bal de voorsprong vergroten. Door goals van Jara (2x), Julia en Danielle (2x door mooie breaks) en 1 tegengoal was de ruststand 3-8.

Na de rust was het HABO’95 die het eerste doelpunt maakte, maar binnen een minuut kon Jonier met een lucky goaltje de stand naar 4-9 brengen. HCB’92 was even de concentratie kwijt en daar kon HABO’95 van profiteren. Een paar mooie breaks van HCB’92 door Robi, Fanni en Julia konden niet scorend worden afgesloten. De thuisploeg kon terugkomen tot 7-9. In de laatste paar minuten voor einde lukte het HCB’92, door hard te werken, toch nog om een paar mooie goals te maken. Door goals van Fanni (2x) en Danielle kwam de eindstand op 7-12. Vermoeid en met rode gezichten kwamen alle spelers van het veld. 

Bron : www.HCB `92.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


24-03-2018
 
 
Habo'95 E1 – HCB’92 E1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)