Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB’92 DA1 – Internos DA2 
 

 

HCB`92 DA1 geven goed partij tegen Internos DA2

Zondag 18 maart begon HCB’92 vol goede moed aan de wedstrijd tegen Internos. De verdediging van HCB’92 stond goed, waardoor Internos in de eerste paar minuten niet wist te scoren.
Het eerste doelpunt was voor HCB’92, door een break-out van Anouk Foolen. Ook Liza van Rooij en Tess Berkien wisten mooi vrij te komen en Lieke van Rooij benutte een penalty.
In de laatste minuten van de eerste helft verzwakte de verdediging van HCB’92 waardoor de dames van Internos meerdere keren wisten te scoren.
De ruststand was 8-10 in het voordeel van Internos.

In de tweede helft begonnen de dames van HCB’92 sterk in de verdediging. Internos wist niet meer zoveel te scoren maar ook de Boxtelse dames hadden moeite om het doel te vinden.
Door een paar mooie snelle aanvallen van Anouk Foolen, Liza van Rooij en Lieke van Rooij wisten ze nog een par doelpunten te maken. Ook Gitte Vanhout scoorde mooi vanuit hoek.
Ondanks de mooie aanvallen van HCB’92, werd er in de verdediging niet goed aangesloten waardoor Internos kansen kreeg en deze ook benutte. De eindstand was 15-17.
Ondanks de verloren wedstrijd hebben de dames van HCB’92 door goed samenspel een mooie wedstrijd gespeeld.

Bron : www.HCB `92.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


18-03-2018
 
 
HCB’92 DA1 – Internos DA2 
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)