Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DA1 - MHV DA1
 

 

HCB’92 DA1 verliest in eigen huis van MHV DA1

De dames van HCB'92 A1 moesten deze week zaterdag 3 maart tegen de dames van MHV en wisten dat het een zware wedstrijd zou worden. Het eerste doelpunt komt op naam van de rechterhoekspeelster van MHV. De Millse dames hadden sterke hoekspeelster die verschillende goals maakte.

Na 5 doelpunten van MHV scoorde Anouk Schellekens het eerste doelpunt voor voor de thuisploeg door een mooie schijnbeweging te maken. HCB’92 probeert vaak op doel te schieten maar de keepster van MHV stond een sterke wedstrijd te keepen. MHV maakte hierna dankbaar gebruikt van diverse keren balverlies. Anouk Foolen stond deze wedstrijd op de cirkel en stond vaak vrij. Daardoor heeft ook zij een mooi doelpunt gemaakt. Omdat de dames uit Boxtel niet goed aanpakte konden de dames uit Mill weer een paar mooie goals maken. De ruststand was 21-3 in het voordeel van MHV. In de tweede helft waren weer veel doelpunten vanuit de hoeken.

Anouk Foolen onderschepte de bal en richtte op het doel omdat de keepster uit de goal was. MHV kreeg een penalty omdat HCB’92 te laat was in de verdediging en er daardoor aan een arm werd getrokken. De uitploeg was eenmaal te laat in de verdediging waardoor ook Lieke van Rooij een penalty meekreeg en scoorde. Er werden nog veel doepunten gemaakt door de dames uit Mill want de verdediging van HCB’92 stond niet sterk genoeg. De eindstand was 37-6 in het voordeel van MHV.

Bron : www.HCB `92.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


04-03-2018
 
 
HCB`92 DA1 - MHV DA1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)