Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB’92 DC1 – Helios’72 DC2
 

 

HCB’92 DC1 geen winst op Helios’72 DC2

HCB’92 DC1 begon zondag 14 januari met de bal uit, maar al gauw maakte Helios de 0-1. Tess Berkien maakte de 1-1 door goed samenspel met Jorien Strik en Anouk Hermans. Monique Dometelila maakte een prachtig doelpunt door een mooi sprongschot. Jorien Strik scoorde en bracht de stand op 3-3.
Anouk Hermans scoorde en zette de stand om in een voordeel voor HCB’92. Anouk Foolen stond fantastisch te keepen. De rust stand was 4-5 in het voordeel van Helios.

De tweede helft begon HCB’92 met een nieuwe keeper (Demi van den Aker) in het doel. Tess Berkien kon scoren door goed samenspel met Anouk Foolen. Anouk Foolen kwam in het veld en was duidelijk in vorm, want ze maakte de 6-9 en de 7-9. Anouk Hermans en Anouk Foolen konden beide scoren door goed door te starten naar de cirkel. Anouk Hermans scoorde weer, 10-15, door samenspel met Anouk Foolen en Tess Berkien. De in vorm zijnde Anouk Foolen scoorde nog 5 keer. Door goed omhoog te komen konden Monique Dometelila en Tess Berkien nog twee punten bijschrijven aan de Boxtelse zijde. Als laatste scoorde Anouk Foolen die de eindstand op 14-17 bracht in het voordeel van Helios.

Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


14-01-2018
 
 
HCB’92 DC1 – Helios’72 DC2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)