Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB’92 DC1 - Lido DC1
 

 

HCB’92 DC1 nette overwinning op Lido DC1

Op zaterdag 27 januari om 10:10 moest de Dames C-jeugd tegen Lido. De wedstrijd begon heel gelijk, Monique Dometelila probeerde te scoren vanaf de cirkel, maar de keepster hield hem nog net tegen. Niet veel later kreeg Anouk Hermans de kans in de snelle aanval, en pakte die, 1-0. Na ongeveer 10 minuten spelen kwam Anouk Foolen (die de 1e helft in de goal stond) mee in de aanval als vliegende keeper en scoorde 2x. Tegen het einde van de eerste helft lukte het Tess Berkien ook nog om een goal te maken. De ruststand was 4-2 in het voordeel van HCB’92.

Na de rust ging Anouk Hermans de goal in en lukte het Tess Berkien vrijwel meteen om een goal te maken. HCB’92 maakte een goede start in de 2e helft. Tot en met de 9-2 maakten Tess Berkien en Anouk Foolen om en om een doelpunt. Hierna zakte de verdediging in en werd het 9-4. Door een mooie schijnbeweging lukte het Anouk Foolen een doelpunt te maken, daar gaven de tegenstanders weer een reactie op en door een zwakker verdediging van de Boxtelse dames kon Lido direct nogmaals scoren. Tess Berkien startte goed door en zette daar direct een doelpunt voor HCB’921 tegen over. Lenne van de Langenberg probeerde ook een doelpunt te maken, alleen hield jammer genoeg de keepster van Lido hem tegen.  Anouk Foolen maakte het laatste doelpunt voor de thuisploeg. De uitploeg kreeg nog een penalty, die werd gestopt door de keepster van HCB’92.
De eindstand is 12-7 in het voordeel van HCB’92

Bron : www.HCB `92.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


27-01-2018
 
 
HCB’92 DC1 - Lido DC1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)