Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB’92 E1 - Bedo E2
 

 

Spannende wedstrijd HCB’92 E1 tegen Bedo E2

De wedstrijd werd geopend met een goal van Bedo. Al snel kon Jara Schoenmakers, door mooi samenspel met het hele team, twee keer scoren en zo HCB’92 op voorsprong zetten. Er werd goed verdedigd door HCB’92. Een fanatieke Julia Daniëls wist vaak twee tegenstanders tegelijk te verdedigen.

Demi Geneste was weer een pitbull die zich vastbeet in de tegenstander. Ook Denya Schimmel stoorde goed. Kwam Bedo toch voorbij een van de Boxtelse dames dan werd er op de cirkel goed overgenomen. De meiden van HCB’92 wisten elkaar met momenten ook goed te sturen. De kansen die er dan toch doorheen kwamen werden knap gestopt door keeper Robi Schoenmakers.
In de aanval probeerde HCB’92 door samenspel voorbij de felle verdediging van Bedo te komen. Steeds kwam er een andere speelster van HCB’92 mooi vrij voor goal. Helaas voor HCB’92 stond ook de keeper van Bedo goed te keepen. Toch wist Demi Geneste die zoals zo vaak vrijstond op de cirkel de 3-1 te maken. Net voor rust wist Bedo keepster Robi Schoenmakers nog een keer te passeren zodat de ruststand 3-1 in het voordeel van de thuisploeg was.

Na rust wist Bedo met een knap lobje vanuit de hoek keepster Denya Schimmel te passeren.  HCB’92 kon door een mooie goal van Julia Daniëls vanuit de linkeropbouw de voorsprong terug halen. Ook Jonier Nabih lukte het om de keeper van Bedo te passeren en de voorsprong te vergroten naar 5-3. Bedo maakte het toch weer spannend. Keeper Denya Schimmel leek de doelpoging te stoppen, maar liet te bal vallen en deze rolde alsnog in de goal. Het leek er even op dat Bedo ook de gelijkmaker kon maken. Maar volgens de scheidsrechter was deze niet over de lijn geweest.
HCB’92 bleef hard werken en kansen creëren. Robi Schoenmakers wist zo nog met een knappe goal vanuit de rechterhoek voor de 6-4 te zorgen. Dit bleek ook de uiteindelijke eindstand.

Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


03-02-2018
 
 
HCB’92 E1 - Bedo E2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)