Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB ‘92 E1- Bergeijk E3
 

 

Bergeijk E3 kansloos tegen sterk HCB ‘92 E1

Na de spannende en leuke wedstrijd van vorige week tegen hetzelfde Bergeijk E3, hadden de meiden van HCB’92 E1 er weer zin in. 

Het duurde lang voordat er gescoord werd. HCB’92 kreeg een paar kansjes die werden gestopt. De verdediging van HCB’92 zat potdicht. Keeper Robi heeft zelfs de gehele eerste helft maar 2 schoten op goal gehad, en deze ook keurig gestopt. Pas na 15 minuten lukte het HCB’92 om de score te openen door een goal van Jara. HCB’92 ging het veld wat breder gebruiken en zorgden ervoor dat ze beter aanspeelbaar waren, kwamen wat meer van de cirkel af, waardoor er juist daar ruimte kwam. Zo trok Demi een mooi gat en doordat Jara de andere kant instarte kon Lincy hier prachtig gebruik van maken en voor de 2-0 te zorgen. Zo kon ook Julia een mooi gat trekken, waar Jara weer van kon profiteren. Net voor rust wist Jara nogmaals het doel te vinden. Een mooie 4-0 ruststand.

Na rust wist Bergeijk knap door de fanatieke verdediging van HCB’92 heen te komen en er 4-1 van maken. Fanni wist in de aanval goed door te gaan en voor de thuisploeg de 5-1 te maken. Door 2 breaks, na snelle onderscheppingen van de bal wisten Lincy en Jara de voorsprong nog groter te maken: 7-1. HCB’92 bleef volhouden en hard werken. Bergeijk gaf niet op en het lukte hen een paar keer door de verdediging heen te komen, maar dan was er keeper Denya die de goal leeg hield. Lincy en ook de overal op het veld aanwezige Julia konden beide nogmaals scoren en voor 9-1 op het scorebord zorgen. In de laatste seconden wist Bergeijk de lat te raken en de terugkomende bal op te vangen en alsnog te scoren. Eindstand een mooie 9-2 overwinning van HCB’92 E1.  

Bron : www.HCB `92.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


17-03-2018
 
 
HCB ‘92 E1- Bergeijk E3
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)