Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB’92 E1 – Handbal Someren E1
 

 

Goed teamwork HCB’92 E1 tegen Someren E1

Vanaf het begin van de wedstrijd tegen handbal Someren E1, wordt er door HCB’92 E1 goed samengespeeld. Hierdoor kreeg de uitploeg weinig kans.
Er werd goed gekeken naar elkaar en gezocht naar de meest vrije speelster voor de goal. Zo kwam iedereen aan de bal en kreeg ook iedereen haar kansen. Demi Geneste die veel ruimte maakt op de cirkel en ook zelf kansen kreeg, die nog gestopt werden door de keeper. Denya Schimmel en Julia Daniëls zorgde er voor dat de aanspeelbare vrije speelsters en zo de bal rond konden spelen. Verdedigend werden er weinig kansen weggegeven. De enkele kansjes die Someren kreeg werden goed gestopt door keepster Robi Schoenmakers.
Het resultaat met rust was dankzij goals van Jara Schoenmakers, Fanni Török en Jonier Nabih 5-0 in het voordeel van de thuisploeg.

Na rust bleef HCB’92 de concentratie vasthouden. De verdediging zat goed dicht. In de aanval zaten een paar mooie breaks, waarbij Fanni Török en Julia Daniëls weg waren en zo mooie kansen op goal kregen die helaas niet benut werden. HCB’92 bleef kansen creëren en het lukte Jara Schoenmakers en daarna Yuna de Punder tot 2x toe om de voorsprong te vergroten naar 8-0. Someren wist de 0 van het scorebord te halen. Keepster Denya Schimmel zat er dicht bij, maar via de vingertoppen belande de bal alsnog achter haar in de goal. 8-1. Robi Schoenmakers wist er daarna 9-1 van te maken. Coach Waud Berkien hield de meiden tot in de laatste minuut fanatiek door ze voor ogen te houden dat ze de 10e goal zouden kunnen maken. Er kwam nog wel poging met een break maar die werd gestopt door de keepster van handbal Someren. Eindstand 9-1 voor HCB’92 E1.

Bron : www.HCB `92.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


27-01-2018
 
 
HCB’92 E1 – Handbal Someren E1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)