Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

The Flyers E1 - HCB’92 E1
 

 

The Flyers E1 te snel voor HCB’92 E1

Met veel zin, na een mooie wedstrijd een dag eerder, op naar Wijchen. De wedstrijd The Flyers E1 tegen HCB’92 E1. De eerste aanval van HCB’92 is veel belovend. Robi krijgt een mooie kans, maar word gestopt. Julia pikt de bal in de rebound op en probeert het nogmaals. De keeper van The Flyers staat goed en weet ook deze bal te stoppen. 

In de tegenaanval lijkt keeper Denya ook de bal tegen te houden, maar de bal stuitert, via het hoofd, van de keepster, de verkeerde kant in, achter keepster Denya, die met haar voet in het net was blijven hangen en er net niet bij kon. Meteen daarna weet Robi, die samen met Demi volledig vrij stonden op de cirkel de gelijkmaker te maken. 1-1. Verdedigend geeft HCB’92 weinig ruimte weg. Toch weet de snelle linkshandige speler de verdediging te passeren en voor de 2-1 te zorgen. Jara weet met 2 mooie goals voor de voorsprong te zorgen 2-3. Maar HCB’92 heeft moeite met de linkshandige tegenstander die een paar keer met een schijnbeweging voorbij de verdediging komt en snoeihard weet te scoren 4-3. De vaak op de cirkel vrijstaande Demi zorgt dan weer voor de 4-4. Een spannend begin van de wedstrijd. Denya zorgt nog voor een paar mooie reddingen. Maar weet een break van The flyers niet te stoppen. Jara laat daarna meteen zien dat HCB’92 ook vanuit een break kan scoren:5-5. De verdediging van HCB’92 werkt hard, maar er zit wat minder samenwerking in waardoor de cirkelspeeltster vaak vrij staat. Wederom dezelfde linkshandige speler weet hier goed gebruik van te maken en met ook nog een break erachteraan lopen The flyers uit naar 8-5. Jara probeert hier met een snelle aanvalnog iets aan te veranderen, maar word op moment van gooien, hard omver gelopen en moest even wisselen. De kans voor Julia die vanuit de vrije worp kwam werd helaas gestopt door de keeper. Zo bleef de ruststand 8-5.

Meteen na rust weet Demi te scoren en de achterstand te verkleinen 8-6. Robi weet de eerste schoten op goal te stoppen, maar kan niet voorkomen dat er gescoord wordt door The flyers. 9-6. Een mooie aanval van HCB’92, goed overspelen en vrijlopen, zorgen ervoor dat Jara kan scoren. 9-7. Ook Denya weet een paar keer vanuit de hoek vrij te komen en op goal te gooien, helaas gaan deze net naast. 

De meiden van HCB’92 willen graag, misschien te graag, scoren. Hierdoor worden de aanvallen slordiger en lopen ze voor elkaar het gat dicht of gaan in een break te lang zelf door, Ook in de verdediging vallen er gaten, sommige kunnen het tempo niet aan en sluiten niet goed aan in de verdediging. Hier maken The flyers goed gebruik van en weten met o.a. 3 breaks nog 5x keer te scoren. Voor HCB’92 weet Jara toch nog 2x te scoren. Na een spannend en veelbelovend begin toch een eindstand van 14-9 in voordeel van The flyers E1. 

Bron : www.HCB `92.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


11-03-2018
 
 
The Flyers E1 te snel voor HCB’92 E1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)