Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB’92 DS2 - MHV DS3
 

 

HCB’92 DS2 net onderuit tegen de koploper MHV DS3

De dames van HCB’92 moest vandaag aantreden tegen koploper MHV. Ze weten dat MHV graag speelt op de break en gebruik maakt van hun snelheid. Vooraf werd afgesproken hun eigen spelletje te spelen en vooral zo min mogelijk balverlies te lijden. Vanaf het fluitsignaal stonden alle dames vol concentratie op het veld en wilden er een mooie pot van maken. Als HCB’92 haar eerste aanval via een mooie schijnbeweging van Wendy Schoenmakers meteen afrond achter de keeper en daarna via Danielle Troeijen twee hele mooie kansen krijgt komt de spirit nog wat meer in het team. MHV weet via een afstandsschot hun eerste doelpunt te maken. De verdediging van de Boxtelse dames staat boven verwachting goed. Er is veel rugdekking en de snel draaiende speelsters van MHV lopen zich keer op keer vast in de verdediging. Na 10 minuten wordt pas de voorsprong genomen door MHV. De dames van HCB’92 geven niet snel op en proberen door degelijk samenspel en goed instarten de gaten te vinden. Mandy Schoenmakers en Wendy Schoenmakers zorgen voor de aansluiting. Aan het einde van de eerste helft krijgt Gitte Vanhout een aantal mooie kansen. Doordat HCB’92 de bal regelmatig onderschept kan zij in de break vrij op de doelvrouw van MHV af. Hieruit weet ze twee maal te scoren. Ze doet er nog een schepje bovenop en passeert in de hoek nog enkele keren haar directe tegenstander en weet weer te scoren. Door goed keeperswerk van Mary Swinkels weten de Millse dames een tijd lang niet te scoren. Net voor rust benut MHV een penalty maar de dames uit Boxtel gaat met een voorsprong van 6-5 de rust in.

In de tweede helft namen de Boxtels dames zich voor op dezelfde voet door te gaan en verdediging goed dicht te houden. HCB’92 kon via een afstandsschot van Daniëlle Troeijen nog een puntje uitlopen na een goed opgezette nieuwe wissel. De dames uit Mill probeerde sneller te gaan spelen om zo toch door de goede verdediging van HCB’92 te komen. Uiteindelijk lukt ze dit door twee goede afstandsschoten. Met nog een penalty weten ze de voorsprong over te nemen van HCB’92. Mandy Schoenmakers maakt gretig gebruik van de gaten die vallen zodat HCB’92 de leiding weer overneemt. Het blijft een spannende maar sportieve wedstrijd waarbij goed spel afgewisselt oerdt met onnodig balverlies aan beide kanten. Hier weet Gitte Vanhout wederom van te profiteren en passeert opnieuw de Millse keepster. In de laatste 10 minuten breekt de conditie de Boxtelse dames op en weet MHV de leiding weer over te nemen. De Boxtelse dames geven zich nog niet gewonnen en proberen met goed vrijlopen en instarten toch weer het gaatje te vinden. Hélen Berkelmans brengt de stand met nog 5 minuten op de klok op 11-12. HCB’92 blijft doorzetten om er een gelijk spel uit te slepen. In een van de laatste aanvallen weet de hoekspeler van MHV zich mooi vrij te lopen en maakt 11-13. Met nog 30 seconde te spelen springt diezelfde hoekspeelster ertussen en zet met een mooie break de eindstand op 11-14. HCB’92 heeft boven verwachting goed weerstand geboden aan de koploper maar kon er helaas niet voor zorgen dat de uitploeg puntverlies zou leiden. Iedereen verlaat het veld met een goed gevoel na een zeer mooie en sportieve wedstrijd.

Bron : www.HCB `92.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


04-02-2018
 
 
HCB’92 DS2 - MHV DS3
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)