Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lido DS2 – HCB'92 DS2
 

 

Lido DS2 te sterk voor HCB'92 DS2

Met een samengesteld team vertrok HCB’92 donderdag 11 januari naar Heeze om een wedstrijd te spelen tegen Lido. In de beginfase van de wedstrijd ging het gelijk op en waren de teams aan elkaar gewaagd. Gitte Vanhout scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd vanuit de hoek, waarop vervolgens Lido met een afstandsschot hoog in de kruising antwoordde. HCB’92 had diverse doelpogingen maar de ervaren doelvrouw van Lido was moeilijk te passeren. Lido wist daarentegen wel te scoren omdat de verdediging van de Boxtelse dames niet goed stond en zo werd de stand 5-2. Karin Schoenmakers werd vrij gespeeld in de linkerhoek en bracht de stand naar 5-3. Lido bleef goede aanvallen opzetten en HCB’92 pakte niet aan in de verdediging en zo gingen de speelsters met een stand van 9-4 naar de kleedkamers voor een korte pauze.

Na enkele tips besproken te hebben ging de uitploeg vol goede moed starten aan de tweede helft. HCB’92 ging de aanval beter opzetten en speelde cirkelloopster Liza van Rooij goed aan die een penalty toebedeeld kreeg door foutief verdedigen van Lido, waarop Manon Foolen deze wist te benutten. Lido moest in de verdediging harder aanpakken en liep daar diverse tijdstraffen bij op, waardoor Gitte Vanhout vanuit de rechterhoek tweemaal de doelvrouw wist te passeren middels een lobje. Lido kreeg diverse malen in de aanval de kans om van afstand hoog in de kruising te scoren omdat HCB’92 niet aanpakte in de verdediging en brachten de stand hiermee op 14-7. De Boxtelse dames bleven de aanval opzetten en middels vrije worpen wisten Manon Vriens en Liza van Rooij te scoren en brachten de stand daarmee op 17-10. In de laatste seconden van de wedstrijd werd Manon Foolen mooi aangespeeld op de cirkel door Ellen Persoons en bracht hiermee de eindstand op 17-11 waarmee HCB’92 met een tevreden gevoel het veld kon verlaten.

Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


11-01-2018
 
 
Lido DS2 – HCB'92 DS2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)