Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Blauw Wit DS2 – HCB’92 DS1   
 

 

HCB’92 DS1 sluit veldcompetitie tegen Blauw Wit DS2

Het veldseizoen mocht voor de Dames van HCB’92 afgesloten worden in Den Bosch, en wel op een kunstgras buitenveld. Dit was erg wennen, omdat het een veld was waar weinig grip gevonden kon worden onder de voeten. Een extra uitdaging.

De dames van HCB’92 gingen goed van start. Mary Swinkels stond goed te keepen en wist er vanaf het begin af aan al een aantal ballen uit te houden.
HCB’92 kreeg echter weinig kansen, maar gaf de moed niet op. Pas na 13 minuten spelen wist de tegenstanders hun eerste doelpunt te maken.
Manon Foolen beantwoorde dit doelpunt met een tegendoelpunt in het voordeel van HCB’92. Dit bracht de stand weer gelijk, 1-1.
De beide team gingen goed gelijk op en wisten vanuit beide kanten kansen niet te benutten.
Er werd goed verdedigd en samengewerkt wat ervoor zorgde dat de dames van HCB’92 het goed dicht wisten te houden. Na weer een aantal minuten gespeeld te hebben, wist Blauw Wit toch het net te vinden. Van afstand werd de 2-1 gemaakt en daarop volgde al vrij vlot de 3-1 vanuit de hoek.
Het rustsignaal klonk, maar de rust werd niet ingegaan voordat Manon haar vrije worp genomen had. Er werd een goede muur voor haar gevormd, wat de opgave lastig maakte. Manon deed wat zij goed kan en speelde een geweldige boogbal over de muur en over de keeper waarna de bal prachtig net voor de lat naar beneden kwam en in de goal belanden. Een pracht goal en een mooi eind van de eerste helft.

De tweede helft zetten de dames van Blauw Wit er een tandje bij, wat maakte dat zij op snelheid al vrij snel een voorsprong wisten te bemachtigen. HCB’92 wist Blauw Wit niet voldoende af te remmen, waardoor de stand steeds verder opliep voor de dames van Blauw Wit.
Liza van Rooij, Manon Foolen en Wendy Schoenmakers wisten de stand nog wat recht te trekken door een aantal tegendoelpunten te maken. De tweede helft, en daarmee deze wedstrijd en dit seizoen, werd afgesloten met een stand van 19-8 in het voordeel van Blauw Wit.

Uitslagen 16-17 juni

16 juni

Bergeijk E3 – HCB’92 E1                                  10-11

17 juni

Blauw Wit DS2 – HCB’92 DS1                          19-8

Habo’95 DA2 – HCB’92 DA1                            15-9

Tachos HC1 – Zephyr / HCB’92 HC1              22-12

Tachos DC1 – HCB’92 DC1                              20-13Bron : www.HCB `92.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


17-06-2018
 
 
Blauw Wit DS2 – HCB’92 DS1   
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)