Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB’92 DS1 - Blauw Wit DS2
 

 

Blauw Wit DS2 te sterk voor HCB’92 DS1

Zondag 22 april stond er een wedstrijd tegen de dames uit Den Bosch op het programma. Het was de eerste veldwedstrijd na het zaalseizoen. De dames van HCB’92 startte goed gemotiveerd aan hun wedstrijd tegen Blauw Wit.

Na 7 minuten werd het eerste doelpunt gezet door Blauw Wit, maar deze werd al snel beantwoord door een doelpunt van Liza van Rooij vanaf de rechteropbouw. Na wederom een doelpunt van de dames uit Den Bosch, volgde er weer een doelpunt van HCB’92. Linda Zwiers wist van afstand het doel te vinden wat resulteerde in wederom een gelijke stand. De volgende twee doelpunten waren in het voordeel van de Boxtelse dames. Mandy van Abeelen wist vanuit een mooie opgezette wissel, de ‘Oktober,’ te scoren. En vanuit een vrije worp wist Mandy van Abeelen nogmaals het doel te vinden, wat de stand op 4 tegen 2 bracht in het voordeel van HCB’92. Helaas verslapte de verdediging van de thuisploeg, waar Blauw Wit dankbaar gebruik van maakte. Hierdoor konden zij viermaal achter elkaar scoren, waardoor zij op voorsprong kwamen (4-6). Net voor rust wist Mandy van Abeelen de stand nog met een puntje te verkleinen, door een gericht afstandsschot.

Na de rust wist Liza van Rooij op de cirkel de bal te ontvangen. Door een fout door de verdediging, kreeg zij een penalty die helaas op de paal terecht kwam. Vervolgens wisten de dames van Den Bosch uit te lopen, door verslapping van de verdediging bij de Boxtelse Dames. Dit is helaas tot het einde van de wedstrijd zo door gegaan. Door nog een drietal doelpunten van Mandy en meerdere doelpunten van de dames van Den Bosch, is de stand uiteindelijk geëindigd in 8-15 in het voordeel van Blauw Wit.

Uitslagen 21-22 april

21 april
HCB’92 E1 – Bergeijk E3                     3-2
HCB’92 DC1 – Tachos DC1                  10-258
Zephyr / HCB’92 HC1 – Tachos HC1   18-20

22 april
HCB’92 DS1 – Blauw Wit DS2              8-15

Bron : www.HCB `92.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


 
22-04-2018
 
 
HCB’92 DS1 - Blauw Wit DS2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)