Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Habo’95 DA2 – HCB’92 DA1      
 

 

HCB’92 DA1 verliest laatste wedstrijd van de kampioen

Op vrijdag 15 juni speelde HCB’92 haar laatste wedstrijd in Boekel. We begonnen verdedigend goed aan de wedstrijd. Alleen Habo’95 hadden een erg goede cirkel die zich vaak goed vrij wist te draaien. Het eerste doelpunt van HCB’92 was van Bruni vd Biggelaar, die de bal goed laag langs de keepster gooide. Hierna verzwakte de verdedigen van HCB’92 een beetje, hierdoor werd er niet goed uitgestapt en rugdekking gegeven. Habo’95 speelde goed met druk, waardoor ze hun speelster vrij wisten te spelen en te scoren. Ook waren ze feller in de verdediging en kregen de boxtelse dames een penalty mee die benut werd door Lieke van Rooij. Bruni vd Biggelaar ging goed door in de aanval en wist nogmaals het doel te vinden. Ook Jorien Strik, die ons uit de brand hielp door mee te doen, ging goed door in de hoek en scoorde. HCB’92 ging helaas met een 9-4 achterstand de rust in.

We begonnen weer vol energie aan de tweede helft van de wedstrijd. Door een foutieve verdediging kregen de tegenstanders een penalty en deze werd dan ook benut. Ook Anouk Foolen ging goed door in de hoek en plaatste de bal mooi achter de keepsters. Hierna kwam Liza van Rooij die het net voor HCB’92 wist te vinden. Jorien Strik had gezien hoe de cirkel van de tegenstander het deed en scoorde ook vanaf de cirkel. Anouk Foolen liep nog een break-out die ze succesvol af rondde. Veerle van Abeelen ging ook door de verdediging van Habo’95 heen en maakte een mooie goal. De thuisploeg was degene die de laatste goal van de wedstrijd maakte en daarbij was de eindstand 15-9 in het voordeel van Habo’95.

Dit was de laatste wedstrijd van het seizoen en de laatste wedstrijd met dit team. Helaas gaan wij dit jaar ook afscheid nemen van mensen. Zo gaat Bruni vd Biggelaar, hopelijk voor tijdelijk, ons verlaten. Ook Manon Vriens zal ons voor een half jaar gaan verlaten voor haar stage in Malta. Wij gaan jullie beide missen, heel veel succes! En hopelijk tot snel!

Bron : www.HCB `92.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


16-06-2018
 
 
Habo’95 DA2 – HCB’92 DA1      
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)