Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB’92 E1 - Handbal Someren E1 
 

 

HCB’92 E1 wint ruim van Handbal Someren E1 

Na een ruim een maand geen wedstrijden gespeeld te hebben moest HCB’92 E1 er toch weer even inkomen tegen het team van handbal Someren E1. Het was zoeken naar het samenspel, vooral de verdediging was wat rommelig. Toch wisten de meiden de 0 te houden, zonder dat de keepsters Robi Schoenmakers en Denya Schimmel het erg druk hadden. En lukte het ze wel om zelf te scoren. 

In de eerste helft wist Jara Schoenmakers na de bal te hebben onderschept zelf met een break te scoren. Er volgden een paar mooie acties van HCB’92, die helaas geen goal opleverden. Fanni Torok wist er dankzij mooi samenspel met Yuna de Punder en Denya Schimmel 2-0 van te maken. Fanni Torok zette ook de 3-0 op haar naam. Voor rust werd het nog 4-0 door een snelle aanval van Yuna de Punder in samenwerking met Julia Daniëls.

Na rust gaat HCB’92 E1 verder waar ze in de eerste helft gebleven waren. Scoren door snel te spelen en de gaten in de verdediging van Someren proberen te vinden. 

Robi Schoenmakers maakt de 5-0 vanuit de rechterhoek, mede door het instarten van haar teamgenoten. Fanni Torok maakt er 6-0 van. Yuna de Punder zet haar tegenstander op het verkeerde been, die dan aan de noodrem (de arm van Yuna) trekt. Yuna de Punder neemt zelf de shoot out die ze hiervoor krijgt en zet de stand op 7-0. De altijd op de cirkel vrijstaande Demi van Geneste weet er 8-0 van te maken.

Er volgden nog 2 prachtige snelle aanvallen van HCB’92 waar snel naar elkaar werd overgespeeld, iedereen doorstarte en ruimte gecreëerd werd voor elkaar. Jonier Nabih kan hierdoor tot 2x toe scoren. 10-0. Na een snel genomen vrije worp, profiteert Fanni Torok van de verdediging die nog niet klaar stond en brengt zo de eindstand op 11-0. Een mooie overwinning door mooie aanvallen als team voor HCB’92 E1.


Bron : www.HCB `92.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


27-05-2018
 
 
HCB’92 E1 - Handbal Someren E1 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)