Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DS1 - Aristos DS3
 

 

HCB’92 DS1 wint zwaarbevochten wedstrijd tegen Aristos DS3

Na gister een geslaagde dobbelavond te hebben gehad, stond zondag 3 februari voor de dames uit Boxtel een vroege thuiswedstrijd op de planning. De eerste goal op het scorebord was voor HCB’92. Helen Berkelmans onderschepte de bal en ging in de break richting de andere kant van het veld. Ondanks haar score, bleef ze op de grond liggen. Helaas ging ze er met een blessure vanaf en was dit meteen het einde van de wedstrijd voor haar. Het was Aristos die de stand gelijktrok door een hard en zuiver schot in de kruising. Daarna scoorde Susan van den Berg uit de welbekende ‘oktober’ wissel. Ook de omhoogkomende Manon Foolen wist de keepster te passeren met een mooi laag schot. Door fel verdedigen aan de kant van Aristos kreeg HCB’92 een penalty mee, deze werd helaas gestopt door de keepster. Toch bleven de boxtelse dames het proberen en wist Annemarie Sens het vierde doelpunt op het scorebord te zetten. Daarna was het weer HCB’92 die scoorde, deze keer was het Manon Vriens die haar tegenstander op het verkeerde been zette en zo een mooi gaatje wist te creëren. Inmiddels was de stand 5-1. Na een goal van de dames uit Best wist ook Ellen Persoons te scoren doormiddel van een variatie op de oktober wissel. Door niet opletten in de verdediging kwam Aristos dichterbij. Dit werd namelijk afgestraft met twee doelpunten tegen. Het was Annemarie Sens die vanuit een rechtstreekse vrijeworp de ruststand 7-4 maakte.

Na de rust stond de verdediging van HCB92 even niet goed waardoor er zo twee ballen in de goal zaten. Toch herstelde de dames zich en werd er gescoord uit de oktober wissel door Annemarie Sens. Ondanks een goede verdediging wist Aristos toch weer dichterbij te komen. Annemarie Sens scoorde vanuit de H-wissel en Gitte Vanhout maakte een mooie schijnbeweging en zij zorgde ervoor dat HCB’92 weer drie punten los kwam te staan. Aristos bleef proberen en wist daarmee de boxtelse keepster te passeren. Gitte Vanhout pakte haar tweede doelpunt vanuit de linkerhoek. Ook vanuit de andere hoek wist Annemarie Sens de keepster te verassen, door een mooi schot net over haar heen. Door te fel verdedigen aan de Boxtelse kant kreeg Aristos een penalty mee. Deze werd helaas niet tegengehouden door keepster Mary Swinkels, die een goede wedstrijd stond te keepen. Het laatste doelpunt werd gemaakt door Aristos wat de eindstand op 12-10 bracht.

Uitslagen 2-3 februari
2 februari
HCB'92 D1 - Blauw wit D1                    6-16
HCB'92 DB1 - Handbal Someren DB1    15-16
HC'92 E1 - Handbal Someren               11-3

3 februari
HCB'92 DS1 - Aristos DS3                    12-10
Bedo HB1 - Zephyr/HCB'92 HB1           19-12
Aristos/HCB'92 HS2 - PSV Handbal HS2 22-29

Programma 8-10 februari

8 februari (Uitwedstrijd Uden)
Helios DB1 - HCB'92 DB1                             19.00 uur

9 februari (Uitwedstrijd Goirle)
G.H.V. D2 - HCB'92 D1                                 12.05 uur

9 februari (Uitwedstrijd Helmond)
Swift E2 - HCB'92 E1                                    14.00 uur

10 februari (Uitwedstrijd Gemert)
Tremeg DS2 - HCB'92 DS1                            11.10 uur

10 februari (Thuiswedstrijd Schijndel)
Zephyr/HCB'92 HB1 - Apollo HB1                   10.15 uur

10 februari (Uitwedstrijd Someren)
Handbal Someren HS2 - Aristos/HCB'92 HS2   12.15 uur

11 februari (Thuiswedstrijd Pius X)
HCB'92 recr. - Aristos recr.                             20.00 uur

 


Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


03-02-2019
 
 
HCB`92 DS1- Aritos DS3
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)