Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DS1 - Zephyr DS1
 

 

Winst voor HCB ’92 DS1 tegen Zephyr DS1!

Zondag 28 oktober stond er voor de dames van HCB ’92 een thuiswedstrijd op het programma tegen Zephyr uit Schijndel. Het eerste doelpunt van de wedstrijd was voor de dames uit Schijndel, waarbij HCB´92 werd verrast vanuit de hoek.

Annemarie Sens wist het eerste doelpunt te scoren aan de kant van Boxtel vanuit een variatie op de wissel ‘oktober’. In het vervolg van de eerste helft ging het gelijk op. Zephyr wist de bal een paar keer met een onderhandse worp tussen de benen van keepster Mary Swinkels door in het doel te krijgen en HCB´92 wist van afstand en door mooi gelopen wissels een aantal punten te scoren. Liza van Rooij kreeg een penalty mee en wist deze goed te benutten. Daarna liep ze ook een mooie break waardoor de tussenstand op 6-5 kwam te staan, in het voordeel van de thuisploeg. Met nog twee tegendoelpunten vanuit de rechterhoek en de linker opbouw, was de stand bij rust 6-7 in het voordeel van Zephyr.

In de tweede helft wist HCB´92, ondanks één wissel minder, al snel de voorsprong weer aan Boxtelse zijde te krijgen door een score laag in het doel van Gitte Vanhout vanuit de rechterhoek. Ook Annemarie Sens wist twee keer achter elkaar te scoren, één keer vanuit de hoek en één keer vanaf de negen meter waardoor de Boxtelse dames met 9-8 voor kwamen te staan. De voorsprong hebben de dames van HCB´92 niet meer uit handen gegeven. Middels een schijnbeweging vanuit de opbouw wist Linda Zwiers de verdediging te passeren en een doelpunt te maken. Annemarie Sens kreeg in de tweede helft nog steeds veel ruimte van de verdedigende tegenpartij, waardoor zij nog vier keer van afstand wist te scoren. Ook Gitte Vanhout plaatste een ‘vervelend’ lobje over de keeper in het doel van de tegenpartij. Annemarie Sens benutte nog een penalty. Vanwege een sterke verdediging en goed keepers werk van Mary Swinkels, konden de dames uit Schijndel in de tweede helft nog maar drie doelpunten scoren; een penalty tegen wist Mary Swinkels ook nog te stoppen.

In de laatste minuten werd Liza van Rooij door Ellen Persoons gevonden op de cirkel en scoorde hiermee het laatste doelpunt, waardoor de eindstand van de wedstrijd eindigde in 17-10 in het voordeel van HCB´92.


Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


28-10-2018
 
 
HCB`92 DS1 - Zephyr DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)