Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DS1- Lido DS1
 

 

HCB’92 DS1 verliest thuis wedstrijd tegen Lido DS1

Zondag 21 oktober stond er voor de dames van HCB’92 een thuiswedstrijd op het programma tegen Lido. Deze wedstrijd begonnen de dames verdedigend erg sterk. Waardoor pas na 5 minuten het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in het voordeel van Lido. Liza van Rooij ging goed door in de aanval, waardoor ze een penalty mee kreeg die werd benut door Annemarie Sens. Door goed aanpakken van de Boxtelse dames kreeg ook Lido een penalty mee, maar deze werd goed gestopt door onze keepster Mary Swinkels. Beide teams waren in de beginfase aan elkaar gewaagd, want na 10 minuten stond de stand nog steeds op 1-1. Manon Foolen wist met een passeerbeweging de tegenstander te misleiden en te scoren. De goede verdediging van HCB’92 werd beloond, want Hèlen Berkelmans kon de bal onderscheppen en wist de break-out goed af te ronden. Hierna kreeg de thuisploeg de smaak te pakken. Hèlen Berkelmans kon verschillende keren vanaf de hoek scoren en ook Annemarie Sens schoot ze er van een afstand zuiver in. In de rust was het dan ook 8-4 in het voordeel van de Boxtelse dames.

In het begin van de tweede helft zette Lido een tandje bij en pakte HCB’92 de dames van de tegenstander minder aan en stapte niet op tijd uit. Hiedoor kon Lido een inhaalslag maken en kwamen heel snel in de tweede helft of een stand van 8-9. Daniëlle Troeijen onderbrak de scoren reeks van de dames uit Heeze. Alleen kon HCB’92 het scoren in de eerste helft helaas niet doorzetten. Via een ingestuurde wissel wist Annemarie Sens ook nog een keer het net te vinden. Hierna zette Lido het scoren weer voort. Hun verdediging werd in de tweede helft wat feller waardoor ze een 2-minuten tijdstraf kregen. Hierna volgde ook nog een penalty voor de Boxtelse dames die werd benut door Gitte Vanhout. Het laatste doelpunt werd gemaakt door Lido. Wat de eindstand 11-15 maakte voor de dames uit Heeze.

Uitslagen 21 oktober
Taxandria D1  – HCB'92 D1         7-5
HCB'92 DS1 - Lido DS1               11-15

Programma 27-28 oktober
27 oktober (Thuiswedstrijd De Braken)
HCB'92 D1 - R.H.V D2               14.35 uur
HCB'92 DB1 - Blauw Wit DB2     15.30 uur
28 oktober (Thuiswedstrijd De Braken)
HCB'92 DS1 - Zephyr DS1         10.15 uur
28 oktober (Thuiswedstrijd De Baken)
HCB'92 DS1 - Lido DS1               10.45 uur
28 oktober (Uitwedstrijd Veldhoven)
Achilles'95 HB1 - Zephyr / HCB'92 HB1     13.30 uur


Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


21-10-2018
 
 
HCB`92 DS1- Lido DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)