Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Aristos/HCB'92 HS2 - Oranje Wit HS2    
 

 

Aristos/HCB'92 HS2 mooie overwinning op Oranje Wit HS2 

Zondag 18 november speelde het herenteam Aristos/HCB’92 hun thuiswedstrijd in de Braken in Boxtel. Tegenstander Oranje Wit uit Helmond ging voortvarend van start, binnen paar minuten was het al 0-2. Daarna kwam Aristos/HCB’92 op gang en namen de leiding. De ruststand was 18-15. In de tweede helft deed Aristos/HCB’92 er nog een schepje bovenop en werd het verschil groter. Ondanks enkele tijdstraffen was het een faire wedstrijd. Na 60 minuten speeltijd stond er een stand van 37-25 op het scorebord. Een mooie overwinning voor deze nieuwe formatie. Dit team is nog steeds zoekende naar meer heren voor een bredere basis.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via hcb92@handbal.nl.
Volgende week speelt Aristos/HCB’92 wederom een thuiswedstrijd. Deze is te zien in Sporthal Naestenbest in Best om 16.30uur.

Bron :Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


18-11-2018
 
 
Aristos/HCB'92 HS2 - Oranje Wit HS2    
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)