Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Blauw wit DB1 - HCB’92 DB1
 

 

HCB’92 DB1 net tekort tegen Blauw wit DB1

HCB’92 begon goed aan de wedstrijd en kwam op voorsprong door een doelpunt van Jorien Strik. Blauw wit kwam goed terug door 4 doelpunten te maken en de stand op 4-1 te brengen. Door een snelle aanval van Anouk Foolen werd het 4-2. De boxtelse dames kregen een penalty mee die werd benut door Lieke van Rooij. Keepster Veerle van Abeelen stond erg goed te keepen en hield veel ballen.

De rust stand was 7-3 in het voordeel van Blauw wit. Na de rust was er aan de kant van HCB’92 gewisseld van keeper. Veerle van Abeelen stond na de rust in het veld en in de goal had Anouk Foolen plaats genomen. Blauw wit liep uit tot een stand van 3-9 doordat de verdediging van HCB’92 niet goed stond. Anouk Schellekens benut een vrije worp en het was 4-9. Ook Veerle van Abeelen scoorde en bracht de stand op 5-10. De uitploeg kreeg een penalty mee doordat Veerle van Abeelen goed was doorgegaan. Die penalty werd benut door Lieke van Rooij. Veerle van Abeelen scoorde daarna zelf ook nog 2 keer vanaf de cirkel. Het laatste doelpunt van HCB’92 werd gescoord door Lieke van Rooij door een mooi sprongschot. De eindstand was 13-9 in het voordeel van Blauw wit.

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


26-01-2019
 
 

Blauw wit DB1 – HCB’92 DB1

 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)