Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Desk D1-HCB’92 D1
 

 

Spannend einde Desk D1-HCB’92 D1

Met een krap team zonder wissels vertrok zondag 14 oktober HCB’92 D1 naar Kaatsheuvel voor de wedstrijd tegen Desk D1.Het begin ging gelijk op. Aan beide kanten werd goed verdedigd en gekeept, waardoor de kansen klein waren en de kansen die er kwamen werden gestopt door de keepers.

Uiteindelijk wist Desk de verdediging van HCB ’92 een paar keer te doorbreken en was keeper Elisa van de Laar kansloos. En zo kwam Desk op 2-0 voorsprong. Maar ook HCB’92 lukte het met een mooie actie van Jara Schoenmakers, die vanuit de linkerhoek knap om de verdediging heen draaide, te scoren. 2-1.
Desk wist de voorsprong weer te vergroten. Maar met een hard afstandsschot van Danielle de Ruijter zocht HCB’92 toch weer de aansluiting.3-2.Daarna was een groot deel van de wedstrijd voor Desk, zij wisten de aanvallen van HCB’92 goed af te stoppen en schoten op goal werden goed gestopt door de keeper. Aan de andere kant wisten zij de gaten in de verdediging van HCB’92 te vinden.
Met rust was de tussenstand dan ook 5-2 in voordeel van Desk.

De tweede helft begon met een mooie goal van Robi Schoenmakers voor HCB’92. Zij werd goed aangespeeld op de cirkel en wist deze kans knap te benutten. 5-3
Desk liet dit niet op zich zitten en kon de voorsprong weer uit breiden naar 7-3. Daarna kreeg HCB’92 weer meer controle op de wedstrijd, in de verdediging lukte het weer beter. Ook de Boxtelse keepster wist een paar mooie ballen te stoppen. In de aanval werd Jara Schoenmakers goed aangespeeld en met knap doorgaan wist zij de goal weer te bereiken. 7-4. Daarna was het Elisa van de Laar die een paar keer goed zonder bal instartte, wat gezien werd door haar medespeelsters. Met een hard schot en een mooi lobje wist zij de wedstrijd erg spannend te maken met een stand van 7-6. Desk kreeg geen kansen meer. Vanuit HCB’92 werd nog hard gezocht naar een goal. Er kwamen in de laatste paar minuten nog wel kansen, maar deze werden helaas gestopt door de keeper of net gemist. Wat zorgde voor nipt verlies met 7-6 voor de meiden van HCB’92 D1.

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


14-10-2018
 
 
Desk D1-HCB’92 D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)