Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Habo’92 E1 – HCB’92 E1

 

 

HCB’92 E1 mooie uitwedstrijd overwinning tegen Habo’92 E1

Zaterdag morgen 24 november vertrok HCB`92 E1 naar Boekel naar de mooie sporthal aldaar. We beginnen de wedstrijd met Yuna de Punder op goal. De wedstrijd gaat de 1e helft gelijk op Habo’95 heeft hun verdediging erg goed op orde. HCB’92is veel in de aanval maar weet hierdoor niet te scoren. Dan ineens weet Denya Schimel een gat te vinden en te scoren 0-1. Yuna de Punder houd alle schoten op doel er uit, dus gaan we ook met deze stand de rust in.

We hebben even overleg en besluiten de 2e helft sneller te gaan spelen en break outs te gaan lopen zodat Habp’95 niet de kans krijgt de verdediging op kan zetten.
In de 2e helft gaat Denya schimmel keepen. De besproken tactiek werpt in een paar minuten zijn vruchten af na 2x missen scoort Robi Schoemakers snel daarna de tweede en derde goal voor de uitploeg. In de verdediging worden Lynn Buckinx en Sanne Schellekens gekoppeld aan een tegenstander zodat Habo’95 uit hun spel worden gebracht.
Yuna de punder wil graag de hardste loper van Habo’95 verdedigen om uitgedaagd te worden en hun beste speler te blokken.

HCB’92 kan zo in de verdediging tot rust komen om in de aanval vol en snel naar voren te gaan. Na een paar keer balverlies door het snelle spel weten Robi schoenmakers, Luna van Uden en Yuna de Punder toch samen naar voren te gaan en weet Yuna de Punder hieruit 0-4 te scoren. Dan weer uitrusten in de verdediging om de volgende aanval weer vol gas te gaan.  Laura Rokvszewska weet samen met de rest de tegenstander uit te spelen en scoort 0-5.
De tegenstander raakt vermoeid, het plan van de boxtelse dames lukt. Sanne Schellekens, Yuna de Punder en Lynn Buckinnx verdedigen en laten de tegenstander lopen in hun aanval.
De andere rennen in boxtelse aanval door break outs te lopen, hierdoor raakt Habo’95 de controle kwijt over de wedstrijd.  Door snel naar voren te gaan krijgt Lynn Buckinnx 3x de kans om op doel te gooien erg hard maar helaas mis. Robi Schoenmaker, Lynn Buckinnx, Laura  Rokvszewska, Luna  van Uden  en Yuna de Punder weten door veel te lopen en snel te spelen telkens veel kansen te creëren. Yuna scoort hierdoor de 0-6, Luna van Uden de 0-7 en Yuna de Punder de 0-8 en 0-9. Dit is ook de eindstand.  De coach is trots op het goede samenspel en het goed luisteren naar de aanwijzingen. Ze hebben echt tot de laatste seconde hard gewerkt. Denya Schimmel heeft de 2e helft top gekeept, ook zij hield er alles uit. De dames waren echt bek af na de wedstrijd maar hun coach en de dames waren echt tevreden over het samenspel.

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


24-11-2018
 
 

Habo’92 E1 – HCB’92 E1

 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)