Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Handbal Someren DB1 – HCB’921 DB1
 

 

Handbal Someren DB1 scoort makelijk tegen HCB’921 DB1

HCB’92 DB1 moest al vroeg de veren uit om om 8.45 uur te vertrekken bij de Braken.
Na een uurtje rijden en omkleden konden ze aan de wedstrijd beginnen.De Boxtelse dames wisten dat het lastig zou worden omdat Handbal Someren een stuk hoger staat op de ranglijst.

Na een matige start wist Veerle van Abeelen de eerste goal te maken, maar de uitploeg bleef wat achter de feiten aan lopen. HCB’92 kreeg het niet voor elkaar om de verdediging dicht te houden. Door nog een paar goals van Veerle van Abeelen en Anouk Foolen was de ruststand uiteindelijk 17-5. De tweede helft hadden de Boxtelse dames de verdediging wat beter voor elkaar maar lukte het ze helaas niet om zelf veel te scoren, het blijft bij enkele goals van Veerle van Abeelen en Anouk Foolen. HCB’92 wist wel te voorkomen dat de tegenstander heel makkelijk kon scoren. De eindstand is 29-8 geworden. Uit het resultaat kan HCB’92 opmaken dat ze als team nog moeten groeien, dus punten genoeg om op te trainen.

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


04-11-2018
 
 
Handbal Someren DB1 – HCB’921 DB1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)