Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB’92 DB1 - Blauw Wit DB1
 

 

HCB’92 DB1 verliest thuis wedstrijd van Blauw Wit DB1

Zaterdag 27 oktober stond er voor de B-jeugd van HCB'92 een thuiswedstrijd op het programma tegen Blauw Wit. De B-jeugd begon met een sterke verdediging. Toch lukte het Blauw Wit om 4 keer door de verdediging heen te komen.

Anouk Foolen startte mooi in en maakte de 1-4. Ook Jorien Strik startte in over de cirkel en werd mooi aangespeeld door Lieke Van Rooij. Na nog 2 punten voor Blauw Wit en 1 voor HCB'92 gingen de Boxelse dames de rust in met een 3-6 achterstand.
Na de rust staat de verdediging wederom goed. Wederom lukte het Blauw wit via de rechterhoek een doelpunt te maken. Anouk Foolen kon de bal onderscheppen en de 4-8 maken. Na nog een aantal goals van beide kanten scoorde Veerle Van Abeelen de laatste goal voor HCB'92 en zorgde voor een eindstand van 6-14 in het voordeel van Blauw Wit.

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


27-10-2018
 
 
 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)