Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

PSV Handbal DB1- HCB’92 DB1
 

 

HCB’92 DB1 verliest nipt uitwedstrijd van PSV Handbal DB1

De HCB`92 B-jeugd startte zaterdag 13 oktober met een sterke verdediging. Na een tijdje lukte het PSV om via de rechterhoek een goal te maken. Ondanks dat de verdediging zo goed stond moest HCB’92 toch een keer aan de noodrem trekken wat resulteerde in een penalty tegen die PSV ook benutte. Anouk Schellekens kreeg de kans om een goal te maken en die benutte ze, door de bal in de bovenhoek te leggen.

Net voor de rust lukte het PSV nog een goal te maken vanaf de rechterhoek. De ruststand was 3-1. Na de rust was het HCB’92 die door een goal van Anouk Schellekens de score wist te openen. De verdediging stond wederom goed waardoor het lang lukte de verdediging dicht te houden. Toch lukte het PSV om via de rechterhoek een doelpunt te maken. Er werd wat geschoven in de opstelling, zodat het lastiger zou worden via de rechterhoek te kunnen scoren, die taak kreeg Samantha Peijnenburg op zich. In de verdediging werd weer te hard aangepakt, en kreeg PSV een penalty die ze ook benutte. In de aanval werd weer een poging gedaan om te scoren en dat lukte in eerste instantie niet. Toch wist Yitte Brus de bal op te vangen en met een stuitbal over de keeper heen te scoren. Tess Berkien probeerde ook te scoren en had een hele goede kans, maar ze werd op het laatste moment vastgepakt waardoor ze viel. Dat leverde een penalty op. Lieke van Rooij mocht de penalty nemen, alleen ging de bal bij de eerste poging tegen de lat. De bal kwam terug in Lieke van Rooij haar handen die daaruit toch nog kon score. Ook de tegenpartij maakte hierna nog een goal. Veerle van Abeelen maakte de laatste goal voor HCB’92 mat een schot die via de handen van de tegenstander in het doel belande. De laatste paar minuten kreeg PSV nog een penalty mee, maar deze miste ze.

De eindstand was 6-5 in het voordeel van PSV.

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


13-10-2018
 
 
PSV Handbal DB1- HCB’92 DB1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)