Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB ’92 DB1 - Habo ’95 DB1
 

 

HCB ’92 DB1 overwinning in slotfase tegen Habo ’95 DB1

Zaterdag  5 januari was Habo ’95 uit Boekel de tegenstander van de dames uit het B-team. De dames van HCB ’92 begonnen sterk aan de eerste wedstrijd van 2019. De wedstrijd werd goed geopend door Veerle van Abeelen die meteen in de eerste 5 minuten twee super mooie goals vanaf de cirkel maakte. Na goed verdedigd te hebben gingen de dames weer richting goal.

Hier werd de bal door Anouk Foolen van veraf in de kruising gegooid. Wederom een goal voor HCB ’92. Demi van den Aker stond een prachtige wedstrijd te keepen, ook stond de verdediging super sterk. Jorien Strik wist het doel te vinden, zij maakte een mooie goal vanuit een break-out. Hierna vielen helaas ook wat doelpunten aan de kant van Habo ’95. Ook Lieke van Rooij maakte voor rust nog een mooi doelpunt vanuit een welverdiende penalty. De dames gingen de rust in met een tussenstand van 6-4.

Na een goede peptalk in de kleedkamer kwamen de dames van HCB ’92 weer met goede moed het veld op. Na rust ging het een tijdje gelijk op tussen de twee teams. Waarna HCB ’92 toch wat uitliep door wederom een mooie goal van Veerle van Abeelen. Door een snelle aanval kon Anouk Schellekens ook nog een goal maken. Habo ’95 kreeg nog een penalty mee van de scheidsrechter. Deze werd echter tegen gehouden door Demi van den Aker. Helaas werden hierna toch nog 2 goals gemaakt door de tegenstander, waardoor de stand op 11-9 kwam. Veerle van Abeelen maakte nog een goal waardoor de dames met 3 punten voor stonden. Nu kon het toch niet meer mis gaan. Helaas maakte de dames van Habo ’95 nog 3 doelpunten achter elkaar. Met nog 40 seconden op de klok en een stand van 12-12 werd het toch nog spannend. Gelukkig maakte Veerle van Abeelen in de laatste 10 seconden nog een goal waardoor de eindstand op 13-12 kwam.

HCB ’92 heeft een super goede pot gespeeld. De verdediging stond sterk en in de aanval waren er velen kansen. Een goed begin van 2019!

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


05-01-2019
 
 
HCB ’92 DB1 - Habo ’95 DB1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)