Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB’92 E1 – Handbal Someren E1
 

 

HCB’92 E1 ruime overwinning op Handbal Someren E1

Zaterdag 2 februari om 11 uur begint de wedstrijd van E1. De 1e 10 minuten blijft het 0-0 en gaat het gelijk op. Someren heeft haar verdediging goed op orde. De dames van HCB’92 verdedigen ook goed maar weten vaker de bal te onderscheppen en zijn aanvallend vaker aan de bal. Toch weet Someren de 0-1 te scoren. De dames van HCB’92 staan op scherp en meteen wordt de 1-1 gescoord door Luna van Uden. HCB’92 gaat breder spelen waardoor er meer ruimte komt Laura Rokvszewska kan door goed samen spel vrij komen en scoort 2-1. Het spel verloop is echt leuk om te zien beide partijen zijn erg aan elkaar gewaagd . De nog beetje zieke Yuna de Punder weet toch nog wat energie eruit te pompen en scoort de 3-1. Someren scoort de 3-2.

Met deze score gaan we de rust in. Robi Schoenmakers keepte in de 1e helft en heeft veel schoten uit het doel kunnen houden Yuna de Punder gaat samen met Denya Schimmel naar voren, Maud van Beers krijgt de bal en gooit net mis. De bal komt terug en Yuna de Punder scoort de 4-2 hierna komt ze uitrusten op de bank en besluit het rustig aan te doen  Luna van Uden gaat er in. Maud van Beers, Lynn Buckinx en Sanne Schellekens gaan de verdediging voor hun rekening nemen. Het gaat er aan beide zijde hard aan toe in de verdediging. De scheidsrechter weet de onnodige felheid te temperen waardoor we weer een leuk fanatiek spel krijgen. Robi Schoenmakers weet snelheid in het spel te brengen en hierdoor de rest mee te trekken ze scoort de 5, 6, 7 en 8 -2 . Hierna speelt ze de bal netjes af naar Sanne Schellekens die ook vrij staat helaas weet de keeper deze tegen te houden. De laatste 5 minuten gaan Laura Rokvszewska en Amber van Basten er weer in. Voor Amber van Basten was het haar 1e wedstrijd, de 1e helft heeft ze gespeeld en na wat uitleg gehad te hebben liep ze goed vrij en wist snel haar plekje te vinden in dit Team. Laura Rokvszewska wist samen met de andere haar zo te sturen en te helpen dat Luna van Uden vrij komt te staan de 9-2 scoort. Robi Schoenmakers weet de bal te onderscheppen in de aanval en loopt een brak out en scoort de 10-2 .

Someren staat nu op scherp en gaat vol in de aanval en scoort snel de 10-3. De verdediging wordt overgenomen door Sanne Schellekens. Lynn Buckinx is echt op ze heeft alles gegeven. Nu gaan Amber van Basten, Laura Rokvszewska en Sanne Schellekens in de verdediging. De dames verdedigen zo goed dat Someren kan niet meer aan scoren toekan komen. Door heel goed samenspel in de laatste minuten komt Laura Rokvszewska vrij voor de goal en scoort de 11-3. Denya schimmel heeft heel veel ballen uit de goal gehouden in de 2e helft en hierdoor de stand van Someren op 3 weten te houden. De coaches Pieter en Waud zijn erg tevreden over het TEAM !!!! Wat weten deze dames goed samen te spelen en zelf meisjes die de 1e keer mee doen te betrekken in het spel. Nu nog veel conditie training dan is dit team onverslaanbaar.

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>
 
 


02-02-2019
 
 
HCB’92 E1 – Handbal Someren E1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)